reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Gratuluję nocnikowych sukcesów :-):-D i sama myślę o zmianie fryzury bo proste długie włosy już mi się znudziły.
dołączam sie do gratulacji :-)
ja mam długie włosy i choć chce zmienić fryzure to sie boje że bede żałować:baffled::zawstydzona/y: wiec narazie zrobiłam sobie pasemka :-D
chyba każda mama to przyzna, że nie ma nic piękniejszego niż spiący maluszek:tak:
o tak :tak:
dzisiaj L tak szalała że jej okiełznać nie mogłam, poszłam sobie do kuchni zrobić kolacje wracam a mała co? padła :szok: zasnęła na podłodze z klockiem w rączce :-D (szkoda że zdjęcia nie zrobiłam :zawstydzona/y:)

Dzien dobry Paniom :-p

Jak się kiedyś do niego dodzwonię to zapytam ;-).

Fajnie :-)

i drugie siuśki złapane:-)

ale puchy:szok:

zaliczyłam fryzjera i kosmetyczkę - to jest życie!:-D

Gratuluje siuskow :-)
Nam tez coraz czesciej siuski udaje sie zlapac na nocnik, ale kupke nie. Mala robi kupe z predkoscia blyskawicy, to znaczy raz steknie, ja lece po nocnika a kupa i tak juz jest w pieluszce:baffled:

Co do fryzjera i kosmetyczki to faktycznie fajnie tak sobie cos zrobic kolo siebie nie?;-) Ja w piatek ide zrobic swieze pazurki, a ostatnio dwa razy poszlam sobie na solarium :-p

Aha, moja coreczka obudzila sie dzisiaj kolo 4 z placzem...nie mogla oddychac - miala zapchany nosek :-( Mam nadzieje, ze zadne chorobsko do nas znowu nie zawita :dry:

Dzień dobry Wszystkim!!!!
Agutek- wy już ilość chorób na ten rok wyczerpałyście, więc to nie może być nic poważnego;-):-) a tak poważnie to mam nadzieje że żadna choroba się z tego katarku nie rozwinie, choć teraz wirusiska panują i dużo dzieciaczków chorych.

ja dzisiaj free, tzn. popracuje troche przy allegro a tak to luzik. może też sobie wyskocze na solarkę, chyba musze tez cos z sobą zrobić:baffled::confused:

Witam :-)
U nas piękne słońce prawie bez wiatru więc zaraz ruszamy na spacerek :tak:

Aha, moja coreczka obudzila sie dzisiaj kolo 4 z placzem...nie mogla oddychac - miala zapchany nosek :-( Mam nadzieje, ze zadne chorobsko do nas znowu nie zawita :dry:

Ja profilaktycznie codziennie zapuszczam sól fizjologiczną albo wodę morską do noska zwłaszcza na noc bo tez czasami Madzia ma rano nosek zapchany. A tak to trochę pomaga i szybciej się oczyszcza.

BUZIAKI DLA MATEUSZKA Z OKAZJI 11 M-CY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dołanczamy się do życzeń :tak:

Ja tez zapuszczam jej raz dziennie sol morska :tak:
W nocy musialam dac drugi raz i wzielam ja do nas do lozka i polozylam wysoko na poduszce, zeby jej ulatwic oddychanie. Jak juz spokojnie zasnela to przelozylam ja z powrotem do lozeczka.

Mateuszku pozdrawiamy na 11-ta miesiecznice!!!! :-)

reklama
Do góry