reklama
A
Agutek
Gość
Witam się niedzielnie
Możecie mi powiedzieć co to jest to coś na zewnątrz, że jest tak ciemno w chacie, że musze siedzieć z zapalonym światłem? Jak ja nie znoszę takiej pogody
Czekam na męża, bo poszedł do sklepu po świeże bułeczki...mniam, mniam
Naprawdę dziwne, bo administrator ponownie mi potwierdził, że masz przywrócony dostęp
Muszę kupić choinke, ale nie wiem kiedy to zrobię, bo w tym tygodniu mój mąż będzie pracował od 9 do 19 Na razie choinki sprzedają tylko w centrum miasta, koło nas nikogo nie ma...a z centrum to ja na pewno sama jej nie przytaszczę
A jak znam życie w przyszły weekend będą już przebrane i same badziewie będą sprzedawać Może namówię męża żeby dzisiaj kupić...tylko on nie chce jej nieść taki kawał A ja chcę choinkę!!! :--p
Spokojnego lotu i dzięki za życzonka dla Gwiazdełki :-)
bernadettko gratuluję utraconych kilosków Oby tylko już nigdy nie wróciły ;-)
Możecie mi powiedzieć co to jest to coś na zewnątrz, że jest tak ciemno w chacie, że musze siedzieć z zapalonym światłem? Jak ja nie znoszę takiej pogody
Czekam na męża, bo poszedł do sklepu po świeże bułeczki...mniam, mniam
Agutku - otwieram wchodze na ten link ktory mi podalas ,a tam cos po angolsku napisane :-(i niemoge wejsc :-baffled::-(
Naprawdę dziwne, bo administrator ponownie mi potwierdził, że masz przywrócony dostęp
Zakupy robimy w soboty, a odpoczywam w pracy ;-).
.
ubraliśmy choinkę do samego sufitu, żywą, pachnąca:-) Natalka nawet nie jest nią zainteresowana ale pewnie to kwestia czasu
Muszę kupić choinke, ale nie wiem kiedy to zrobię, bo w tym tygodniu mój mąż będzie pracował od 9 do 19 Na razie choinki sprzedają tylko w centrum miasta, koło nas nikogo nie ma...a z centrum to ja na pewno sama jej nie przytaszczę
A jak znam życie w przyszły weekend będą już przebrane i same badziewie będą sprzedawać Może namówię męża żeby dzisiaj kupić...tylko on nie chce jej nieść taki kawał A ja chcę choinkę!!! :--p
witam tristan ubieral choinke w szpitalu i az piszczal z zachwytu
jutro sie pakujemy i lecimy do domku na swieta wiec odezwe sie juz z domu jak mi rodzinka pozwoli
tristaek dochodzi juz pomalu do siebie , ale jest strasznie placzliwy i wszystko wymusza placzem. poprzestawialo mu sie troche i chodzi spac duzo puzniej. 21 a nawet 22 dzisiaj ululalam go na rekach i padl 20.30 ufff ale sie nabujalam
WIelkie buziaki dla kolejnych urodzinowiczo:-):-)Tolcia wszystkiego naj:-)
Spokojnego lotu i dzięki za życzonka dla Gwiazdełki :-)
bernadettko gratuluję utraconych kilosków Oby tylko już nigdy nie wróciły ;-)
ewa0381
Fanka BB :)
Cześć kobitki. Życzymy udanej niedzieli:-)
Usnęła o 2ej w nocy, wcześniej przespała się od 18 do 22ej. Dziś budziła się co godzinę z płaczem. Mam wrażenie, że te leki nie pomagają. Jak dam jej paracetamol to gorączka spadnie na 3 godziny
Ostatnio oglądałam program i Pani psycholog mówiła co trzeba robić jak dziecko np. w sklepie rzuci się na ziemię i ryczy. Trzeba odejść dalej i niezwracać na niego uwagi, aż przestanie. Jakiś ojciec mówi, że to wstyd dla niego jak dziecko tak robi. Na to psycholog "wstydzić się 20 metrów dalej". Kiedys miałam okazję sprawdzić taką metodę i naprawdę działa.
O ile sobie dobrze przypomniam to nie masz się z czego odchudzać.
U Nas pada śnieg.
O rany... Wiktoria jeszcze nie spała o tej porze?
Usnęła o 2ej w nocy, wcześniej przespała się od 18 do 22ej. Dziś budziła się co godzinę z płaczem. Mam wrażenie, że te leki nie pomagają. Jak dam jej paracetamol to gorączka spadnie na 3 godziny
Ale buntuje się też jak mu się czegoś nie da, albo nie zrobi tego, co on chce. Niedługo zacznie się rzucanie na ziemię ;-).
Ostatnio oglądałam program i Pani psycholog mówiła co trzeba robić jak dziecko np. w sklepie rzuci się na ziemię i ryczy. Trzeba odejść dalej i niezwracać na niego uwagi, aż przestanie. Jakiś ojciec mówi, że to wstyd dla niego jak dziecko tak robi. Na to psycholog "wstydzić się 20 metrów dalej". Kiedys miałam okazję sprawdzić taką metodę i naprawdę działa.
bernadettka moglabys mi napisac co to za dieta?? tez bym chciala troszku zgubic ;-)
O ile sobie dobrze przypomniam to nie masz się z czego odchudzać.
U Nas pada śnieg.
A
Agutek
Gość
Podobnie działa metoda z samodzielnym usypianiem ;-)
Na Sylwka nigdzie się nie wybieramy, odpoczywamy ;-)
JA TEż SIE WITAM NIEDZIELNIE!!!
Nocka spokojna, Wika sie nie budziła. Wstała o 7:30.
Miloku- spokojnego lotu Wam życzymy
A my Sylwka mamy w domu, mieliśmy robić u kumpeli w pubie ale niestety ludzie nie dopisali ,a ponieważ my mamy największe mieszkanie to Sylwek wypadł u nas. Wiktorie zawoże do moich rodziców i mam luzik.
A Świeta?? Choinke kupimy dopiero w sobotę wieczorem bo mój m ma teraz do późna inwetury i w sobotę skończy dopiero koło 19 więc po jego pracy od razu po choinke pojedziemy i w niedziele będę ubierać. W Wigilie jadę do pracy do godz. 12 a mój m robi do 14 a o 17 jedziemy do moich rodziców na 3 godziny a później do teściów. Tam śpimy i spedzamy pierwszy dzień świąt a drugi w domku - bo chce mieć chwile spokoju dla siebie. Więc plan mamy napięty, ale chyba jak każdy.
Nocka spokojna, Wika sie nie budziła. Wstała o 7:30.
Miloku- spokojnego lotu Wam życzymy
A my Sylwka mamy w domu, mieliśmy robić u kumpeli w pubie ale niestety ludzie nie dopisali ,a ponieważ my mamy największe mieszkanie to Sylwek wypadł u nas. Wiktorie zawoże do moich rodziców i mam luzik.
A Świeta?? Choinke kupimy dopiero w sobotę wieczorem bo mój m ma teraz do późna inwetury i w sobotę skończy dopiero koło 19 więc po jego pracy od razu po choinke pojedziemy i w niedziele będę ubierać. W Wigilie jadę do pracy do godz. 12 a mój m robi do 14 a o 17 jedziemy do moich rodziców na 3 godziny a później do teściów. Tam śpimy i spedzamy pierwszy dzień świąt a drugi w domku - bo chce mieć chwile spokoju dla siebie. Więc plan mamy napięty, ale chyba jak każdy.
elahar
mama Madzi
Dzień dobry
Wstałam i chyba zaraz ide spać z powrotem bo w nocy Madzia mało spała a ja wstawałam chyba z 10 razy do niej. :-(Czyli u nas podobnie jak u innych dzieciaczków, jedna nocka ładnie przespana inna gorzej.
Choinki sprzedają u nas prawie pod domem i też się muszę pośpieszyć z kupnem, żeby ładną wybrać.
Sylwestra spędzamy w domu i odpoczywamy bo w czasie świąt mamy 3 wyjazdy do rodzinki. Więc musimy odpocząć.
Miłej niedzieli
Wstałam i chyba zaraz ide spać z powrotem bo w nocy Madzia mało spała a ja wstawałam chyba z 10 razy do niej. :-(Czyli u nas podobnie jak u innych dzieciaczków, jedna nocka ładnie przespana inna gorzej.
Choinki sprzedają u nas prawie pod domem i też się muszę pośpieszyć z kupnem, żeby ładną wybrać.
Sylwestra spędzamy w domu i odpoczywamy bo w czasie świąt mamy 3 wyjazdy do rodzinki. Więc musimy odpocząć.
Miłej niedzieli
A
Agutek
Gość
My zaliczyliśmy już spacerek i dzięki temu dowiedzieliśmy się, że otworzyli koło nas punkt z choinkami Mąż właśnie poszedł kupić. Ufff...no to będzie w te święta choinka w domu ;-)
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Próbowałaś Nurofen? Podobno jest skuteczniejszy.Usnęła o 2ej w nocy, wcześniej przespała się od 18 do 22ej. Dziś budziła się co godzinę z płaczem. Mam wrażenie, że te leki nie pomagają. Jak dam jej paracetamol to gorączka spadnie na 3 godziny
Tak, trzeba ignorować. Można ewentualnie wynieść ze sklepu, jeżeli przeszkadza innym :-).Ostatnio oglądałam program i Pani psycholog mówiła co trzeba robić jak dziecko np. w sklepie rzuci się na ziemię i ryczy. Trzeba odejść dalej i niezwracać na niego uwagi, aż przestanie.
Tylko że niemowlęta nie rzucają się na ziemię w sklepach ;-). Płacz niemowlęcia i histeria dwulatka to są dla mnie zupełnie różne sytuacje.Podobnie działa metoda z samodzielnym usypianiem ;-)