reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hello..młoda o 6 pobudkę na mleko mi zrobiła, mąż chrapie a ja już spać nie mogę bo było "mama plosię citaj" :dry: teraz poszła na kupę :-D

kaskada moim zdaniem i wzrost i waga ważne, ale nie znam się na szczególach,może poczytaj na fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci - może piszą coś na ten temat czy można już przesadzić? 1,5kg to raczej dużo nie jest, my do tego od 9kg młodą wsadziliśmy jak ważyła chyba coś koło 8kg..nie sądzę by ten kilogram był jakoś niezwykle ważny, zależy jednak jak Wojtek będzie wyglądała w tym większym, czy właśnie nie będzie za niski, musielibyście go przymierzyć.

A co do spania poza domem - tak spała już :tak: Już nawet nie pamiętam kiedy to było - nie mogę sobie przypomnieć :sorry2:

hej
młoda mnie sterroryzowała mlekiem o 7 rano:baffled:
wczoraj z nocnikiem kompletna klapa:wściekła/y: nie chciała usiąść:no: wieczorem przyjechali moi rodzice i babcia jak już wychodzili powiedziała że zabiera nocniki jak nie chce sisi robić:-p młoda jak zaczęła płakać wyrwała babci nocniki i zaniosła do siebie:-D tylko z dziadkiem się pożegnała:-D

ja oglądałam miesiąc temu foteliki i pan w sklepie mówił że młoda pasuje już do tego większego:tak: w sumie chodzi o to jak pas przechodzi:tak: w naszym też ją oglądał i powiedział że czubek głowy troszkę wystaje ale nie może więcej niż linia oczu:no: także na niedługo zmienimy pewnie:tak:

hej :)

My wstaliśmy o 8 :)

Młody wypił mleko i zawołał mama sisi, zdjęłam mu pieluchę i wysiusiał się na nocnik :) Także nie jest źle, choć zdarza mu się posikać w majtusie.. No i kupkę zrobił wczoraj zaraz przed spaniem w pieluchę.. Rzadko robi i ciężko wyczuć, kiedy to będzie, żeby próbować złapać do nocnika..

Miłej niedzieli Wam życzę :)

hello..młoda o 6 pobudkę na mleko mi zrobiła, mąż chrapie a ja już spać nie mogę bo było "mama plosię citaj" :dry: teraz poszła na kupę :-D

kaskada moim zdaniem i wzrost i waga ważne, ale nie znam się na szczególach,może poczytaj na fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci - może piszą coś na ten temat czy można już przesadzić? 1,5kg to raczej dużo nie jest, my do tego od 9kg młodą wsadziliśmy jak ważyła chyba coś koło 8kg..nie sądzę by ten kilogram był jakoś niezwykle ważny, zależy jednak jak Wojtek będzie wyglądała w tym większym, czy właśnie nie będzie za niski, musielibyście go przymierzyć.

A co do spania poza domem - tak spała już :tak: Już nawet nie pamiętam kiedy to było - nie mogę sobie przypomnieć :sorry2:
My spaliśmy też juz poza domem i na pierwszy raz w zeszłym roku to był wrzask, krzyk, żebym została z nim w pokoju itp, ale byłam nieugięta i w końcu zasnął, a w tym roku już tak nie było. Po prostu wziął mleko, i poszedł do łóżeczka spać :-D
hej
młoda mnie sterroryzowała mlekiem o 7 rano:baffled:
wczoraj z nocnikiem kompletna klapa:wściekła/y: nie chciała usiąść:no: wieczorem przyjechali moi rodzice i babcia jak już wychodzili powiedziała że zabiera nocniki jak nie chce sisi robić:-p młoda jak zaczęła płakać wyrwała babci nocniki i zaniosła do siebie:-D tylko z dziadkiem się pożegnała:-D

ja oglądałam miesiąc temu foteliki i pan w sklepie mówił że młoda pasuje już do tego większego:tak: w sumie chodzi o to jak pas przechodzi:tak: w naszym też ją oglądał i powiedział że czubek głowy troszkę wystaje ale nie może więcej niż linia oczu:no: także na niedługo zmienimy pewnie:tak:
roksi niezłego masz zbója w domku :-D My dziś spaliśmy do 8,15 bodajże ;-) Teraz mały z dziadkami na basenie a ja sobie odpoczywam ;-D
miłej niedzieli słoneczka ;-)

hej!

Dziewczyny strach zagląda mi w oczy:szok: Zosia odmawia spania w dzień:szok: już 5 razy wychodziła z łóżeczka:confused:

co robiłyście z dzieći w tym czasie jak miały spać a nie chciały?:confused:

kaskadaja bym zrobiła tak jak piszesz, a jakie to ma konsekwencje dla bezpieczeństwa to nie wiem.

magdało matko droga - 19 kg:szok: ja bym unikała takiego jedzenia jak piszesz:no: może przekonasz Krzysia do mniej tłustych rzeczy i suszonych owoców zamiast słodyczy:-)

malagaku lepszemu u Was:-) - z nocnikiem

kaskadaZ nigdy nie spała bez nas poza domem i się nie zanosi:sorry2:

Magda, a ile Krzyś ma wzrostu?

Kaskada, Karolek też nie spał nigdy bez nas, ani w domu ani poza. Nie mamy go komu podrzucić niestety :no:

My mamy fotelik od 9 do 36 kg. Na razie jest ustawiony na opcję 9-18.

Kupiłam młodemu sandałki Walky w CCC. Rozmiar 27 :szok:

reklama
hej!

Dziewczyny strach zagląda mi w oczy:szok: Zosia odmawia spania w dzień:szok: już 5 razy wychodziła z łóżeczka:confused:

co robiłyście z dzieći w tym czasie jak miały spać a nie chciały?:confused:

kaskadaja bym zrobiła tak jak piszesz, a jakie to ma konsekwencje dla bezpieczeństwa to nie wiem.

magdało matko droga - 19 kg:szok: ja bym unikała takiego jedzenia jak piszesz:no: może przekonasz Krzysia do mniej tłustych rzeczy i suszonych owoców zamiast słodyczy:-)

malagaku lepszemu u Was:-) - z nocnikiem

kaskadaZ nigdy nie spała bez nas poza domem i się nie zanosi:sorry2:
Ja po kilku próbach spania w dzień zakończonych niepowodzeniem dałam sobie po prostu spokój, a mały w tym czasie po prostu się bawił i tak jest do dziś :-D
No własnie niestety nie chce jeść żadnych nowości, nawet chciałam mu dawać zamiast czegoś słodkiego galaretki i kisiele, ale nawet tego nie chce :-/

Magda, a ile Krzyś ma wzrostu?

Kaskada, Karolek też nie spał nigdy bez nas, ani w domu ani poza. Nie mamy go komu podrzucić niestety :no:

My mamy fotelik od 9 do 36 kg. Na razie jest ustawiony na opcję 9-18.

Kupiłam młodemu sandałki Walky w CCC. Rozmiar 27 :szok:
Krzyś na bilansie miał coś koło92-95ok, jakoś tak, a to juz 3 mies. minęło...
blue ja mojemu już 28kupuje, a czasami i 29, ale mój Krzyś po mnie ma wysokie podbicie...

Do góry