reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-) oo faktycznie widac ,ze pogoda musiala sie poprawic bo na forum jakos tak "pusciej":rofl2:

witam rowniez nowa marcoweczke Aleksandre :-) napisz cos wiecej o sobie;-)jak mozesz oczywiscie;-)

Roksi - piekny narozniczek :tak:

Ewela - czekamy na fotki "new image":tak::-D;-)

moja Niunia ostatnio tez pieknie usypia sama :-)(tfu-tfu) ;-)dzisiaj nawet mleka nie zdarzylam zrobic :szok: polozylam ja w salonie powiedzialam ,zeby poczekala mama mleczko zrobi i polozy ja lulu - wracam ,a ona juz spi :szok: pampka tez na spiku jej zalozylam :szok:i ani drgnela :szok: ...a wionsa nastraja mnie na zmiane mieszkania :szok::rofl2: cos mi sie ostatnio "urodzilo" ,ze fajnie bylo by sie przeprowadzic do domku i koniecznie zeby byl ogrodek :tak::szok: i kupilabym hustawke Malej i pisakownice itp:szok::rofl2: tylko jeszcze nie wspomnialam o moich przemysleniach mezowi :rofl2::laugh2:

reklama
blu - uuu ;-) to owocnych staranek zycze :tak:;-)

Soppana - oby to nic groznego nie bylo :-)

Ewela - oo to Maly "agresywny" sie robi ;-):-D:-D

aaa i Miloku jesli zagladasz to chcialam Ci powiedziec ,ze mieszkasz calkiem niedaleko mnie :-D ostatnio w drodze do oceanarium mijalismy Twoje miasteczko:tak: nawet nie wiedzialam ,ze to tak blisko :szok::-D

Witam po pracy w której już nie powinnam być:baffled: kurcze już bym mogła odpoczywać;-)

Ewelina niezłego masz wojownika:tak:
Sandi a pewnie m powiesz na końcu;-)

jutro przyjedzie moja mam na pomoc z oknami:tak:

dzień dobry:-)

ale noc:szok:, mogłabym się przyzwyczaić:tak: i mówię tu o śnie Piotrka:eek:, nic więcej nie powiem bo zapeszę:baffled:

Roksi, jak nie czujesz sie na siłach, to lepiej odpuść, przeciez cię nie zmuszą:crazy:, a tak na boku, to mam nadzieję że nie robisz tego tylko dla idei:confused2:;-)

Sandi, powodzenia w realizacji planów mieszkaniowych:tak:,

miłego dnia:-)

Cześć :-)

Dostałam pocztą wezwanie na bilans :szok:. Pójdę w przyszłym tygodniu :-p. Czekałam aż zadzwonią, tylko zapomniałam, że zlikwidowaliśmy telefon stacjonarny jakiś czas temu :-D.

Soppana, jak tam Ignaś się czuje?

Sandi, dzięki :-). Ale do staranek jeszcze troszkę - pewnie w lipcu lub sierpniu zaczniemy.

reklama
Witam w ten letni dzień :tak: u nas lato!!!
soppana, jak Ignaś?
Ewelina, :-) nic nie pisze więcej coby nie zapeszyć
roksi, ech :-(
blue, no to byś czekała .... ;-) teraz cię kosztami za znaczek jeszcze obciążą ;-)

Do góry