reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-)

blue a ty chorowalas juz na toxo czy nie? bo jesli nie to troche wczesnie na badanie bo jeszcze mozesz sie zarazic do czasu staran i bedziesz musiala na nowo robic badania :sorry2:

ja dzisiaj oddawalam krew na morfologie, OB i mocz :dry:

reklama
blue a ty chorowalas juz na toxo czy nie? bo jesli nie to troche wczesnie na badanie bo jeszcze mozesz sie zarazic do czasu staran i bedziesz musiala na nowo robic badania :sorry2:
Mam za darmo, więc luz... najwyżej zrobię jeszcze raz. A czy chorowałam to nie wiem, to się chyba przechodzi bezobjawowo. Wyjdzie na badaniu.

Jak za darmo to co innego... ja muszę płacić 69zł dlatego czekam z robieniem badania do końca.
A przed pierwszą ciążą miałam wyniki negatywne, nie wiem jak teraz.

blu - uuu ;-) to owocnych staranek zycze :tak:;-)

Soppana - oby to nic groznego nie bylo :-)

Ewela - oo to Maly "agresywny" sie robi ;-):-D:-D

aaa i Miloku jesli zagladasz to chcialam Ci powiedziec ,ze mieszkasz calkiem niedaleko mnie :-D ostatnio w drodze do oceanarium mijalismy Twoje miasteczko:tak: nawet nie wiedzialam ,ze to tak blisko :szok::-D

pewnie ,ze zaladam ale mlody zalal mi klawiature herbata i musze pisac na tej on-screen a to zajmuje duzo czasu...
sandi czemu do mnie nie zajechalas ???
moze spykniemy si ena jakas kawusie :)))

dziewczyny unas wszyscy zdrowi i zabiegani
wczoraj mialam 2 zabieg u kosmetyczki
a jutro bedzie 3 narzie widze tylko ,z skora jedrniejsza ,ale nic pozatym
ale mam nadzije ze bedzi elepiej
nie bede odpisywac bo mnie wkurza takie pisanie , szczegolnie jak ma sie tylko 2 minuty
tak wiec podczytuje i jestem ,ale nie pisze dopuki klawiatura nowa nie przyjdzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
buziolki

A robisz też chlamydię i te inne?

Mam w planach toxoplazmozę, cytomegalię, we wtorek będę rozmawiać z ginem o chlamydii, czy on może pobrać wymaz, bo ponoć z krwi nie jest takie wiarygodne jak z wymazu i co on w ogóle o tym sądzi. Myślę jeszcze o PC antykardiolipidowych ale to kolejne 70zł bodajże :baffled: Jak policzyłam to dobre ponad 200zł na badania wydam :baffled: Różyczkę chyba odpuszczę, bo wszyscy mówią, że ten rocznik już szczepili. I chyba to wszystko....nic mi więcej do głowy nie przychodzi.

a my dziś rano poszłyśmy kupić babci prezent urodzinowy:tak: później byłyśmy na bilansie:tak: teraz młoda śpi a ja idę wywiesić pranko:tak:

Ewelina pracuje jeszcze bo mieszkam z ludźmi w jednej klatce:tak: nie chce palić mostów za sobą:no: pewnie gdybyśmy się nie widywali często to dałabym zwolnienie i tyle by mnie widzieli:tak:

Mam w planach toxoplazmozę, cytomegalię, we wtorek będę rozmawiać z ginem o chlamydii, czy on może pobrać wymaz, bo ponoć z krwi nie jest takie wiarygodne jak z wymazu i co on w ogóle o tym sądzi.
No mnie właśnie gin zalecił zrobić wymaz na chlamydię, mycoplasmę i ureoplasmę. Ale nie będę robić u niego, bo nie mam tego w abonamencie, a tam sama chlamydia kosztuje 176 zł :szok:. Znalazłam w innym laboratorium za 53 zł.

reklama
Do góry