reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry

Roksi gratulacje. Ja też dawno nie zaglądałam do podziemi bo za dużo obowiązków zwaliło mi się na głowę po powrocie do pracy i wciąż mi brakuje czasu. :-(
Moja Madzia w dodatku drugi dzień nie śpi w południe bo dziadkowie do nas przyjechali i nie ma mowy o spaniu, a w nocy też budzi się i nie da spać :wściekła/y: Mam nadzieję, że jutro wszystko wróci do normy.
A pogoda była u nas super, ciepło i dużo słońca :tak:

reklama
a my dzisiaj od samego rana po za domem:tak::tak: najpierw pojechaliśmy do zyg zaka młoda wyszalała się:tak: później do dziadków na obiad młoda pospała 2 godziny:tak: i na końcu pojechaliśmy na lody:zawstydzona/y:
a ja oczywiście śpiąca:sorry2: ale mnie męczy spanie:szok:

blu fajne zajęcia:tak: rozumiem że jesteście zdecydowani chodzić:confused:
Bogda Elahar dziękuje:tak:

blue fajne zajęcia :tak:

nasza dzisiaj obudziła się jakaś rozpalona i marudna...po śniadaniu pojawiła się jej wysypka na buzi i katar, a potem biegunka :dry:
coś jej musiało zaszkodzić - dziadkowie wczoraj nafaszerowali ją słodyczami i kto wie czy na coś z tych rzeczy uczulenia nie ma :eek: na szczęście już lepiej...

roksi ja pamiętam, że na początku ciąży wracałam z pracy do domu i kładłam się codziennie spać po południu na 2h, bo tak mnie muliło :-)

Witam
to rzeczywiście jakaś czarna seria pogrzebów bo tydzień temu w sobotę zmarł mojej mamy brat:-( wylew:-(

reklama
pytanie:-) mój m ma taką kurtę wiosenną coś ale jans ma takie prążki jak się bliżej przyjrzeć:tak: więc walnęłam kurteczke do prania i niestety porobiły się takie zagnioty czyli tam gdzie zagięcie jakby zrobiła się taka jasniejsza kreska:baffled: czy da się cos z tym zrobić:confused::confused: oczywiście m będzie psioczył na mnie że ciężko mu kupić na siebie ubrania a ja mu popsółam ulubioną kurteczkę:baffled: kurteczka reserved i nie sądziłam że może się tak stac po pierwszym praniu:sorry2: więc chyba zostanie mi tylko uratowac ją farbowaniem:confused:

Do góry