reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
rano nie miałam netu:angry:
byłysmy z młodą kupić tacie prezent imieninowy:tak:
idę wypić jakąś herbatkę bo mimo słońca zmarzłam:baffled:

jeśli chodzi o łóżkowe sprawy to moja codziennie przychodzi do nas:baffled:

reklama
Witam,ja robie obiadek ,a Jula biega po domu z łyzkami i spiewa do nich:-DU nas tez co rano Mała przychodzi do nas do łozka:tak:Ok ide obiadek konczyc:-)
Agnes to chyba jakiś okres w życiu naszych pociech:baffled: chyba lubią się przytulić to rodziców:tak: moja to jeszcze przynosi kumpli z łóżka:baffled: czasami śpimy jeszcze z lalą, psem, kotem i misiem:confused2:

Nasza Julitka śpi z nami od urodzenia było by ok gdyby się tak nie rozkładała na pół łóżka. Mąż obiecał na gwiazdkę zrobić jej łózko. Szymon śpi sam od narodzin Julity, ale rano choć na chwilkę zawsze kładzie się do nas. Przyjdzie czas, że będziemy chciały, aby dzieci przytuliły się położyły a one wtedy będą już "za duże ".

Był i często był na początku z nami w łózku a pierwszy dzień po szpitalu kazał dziadkowi ją wywieść i kładł się do karmienia ale teraz za żadne skarby jej nie odda.

hej

moja przychodzi do nas koło 5 rano, a raczej woła by ją wypuścić z pokoju i wtedy maszeruje do naszego łózka.

byliśmy dziś na kontroli w poradni, a potem wyskoczyliśmy do restauracji na obiad, jest tam kącik dla dzieci - ale był bunt jak mieliśmy wyjść :p

teraz mnie muli, ale mąż już zasnął a młoda biega, więc muszę czuwać :-D

Hej :-) Niunka chora i ja zreszta tez :-(Maleńka ma zapchany nosek i goraczke :-(z nockami to tez zawsze musi wyladowac u nas w lozku :tak:

Agnes - ja zawsze chodze prywatnie do lekarza :tak: nalezalam kiedys do tej tatrzanskiej przychodni:tak:i bylo calkiem ok :tak: ale tam to tylko nfz z tego co sie orientuje .

niebedzie mnie przez kilka dni dzisiaj sprzedajemy kompa i chcemy kupic lapka :tak:wiec do czasu jak nie kupimy to nie bede zagladac :-(

pozdrawiam Was marcoweczki :happy:

ja dzisiaj jestem kiepska dziewczyny wiec wpadam tylko zyczyc milego wieczoru

mecza mnei jakies okresowe bole brzucha wiec leze i sie nie ruszam z miejsca
niech ten mlody tak szybko mi sie na swiat nei pcha
oby do stycznia:tak:

trzymajcie sie babeczki

reklama
Hej!

Padam na pysk:confused2:goście od 10 rano do 17.
Jutro Andrzejki u nas:eek:HELP! nie wychodzę z kuchni:sorry:

fredzikzrobiłam to tiramisu, przypaliłam biszkopty:baffled:także przykryj je bardzo dokładnie:tak:

milokutrzymam kciuki by Maleństwo poczekało do stycznia:-)
odpoczywaj!

sandizdrówka dla Was!

agutek co za kontrola? a czy ta knajpka to jakaś sieć czy prywatna? pytam bo szukam u nas czegoś podobnego.

Tak, tak zdecydowanie to taki wiek bo my zasypiamy we dwójkę a budzimy się ZAWSZE w trójkę:rofl2:

Do góry