reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

cześć
w tym roku mikołajki wypadaja w sobotę,więc fajnie:-),
u nas będą raczej huczne,bo mamy Mikołaja(nawet dwóch, w tym chrzesniak M) i będzie imieninowa imprezka:tak:,
mimo, że my robimy skromne upominki na mikołajki i pod choinkę, to i tak mam kołatanie serca:sorry::eek:, bo mamy 5 dzieci do obdarowania:szok: plus nasz Piotruś:laugh2:,

a z rana mały wsadził palec w drzwi:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:, pobiegłam do lekarza, żeby zobaczył, czy nie złamany, na szczęście nie, tylko spuchniety i obolały:-(,
dobrze, że przychodnię mam za płotem:sorry: i miłego lekarza, którego Piotruś lubi:tak:

reklama
Witka!

oj buziak w paluch Piotrusia:-)

agutekto mamy tak samo:tak:ja też muszę mieć jeden dzień bez zakupów, gości i pracy bo w przeciwnym razie tydzień mija jak z bata strzelił i nie ma wytchnienia;-)
już mam przesyt spotkań i może dzisiejsze odwołam:sorry:

milokucieszę się, że wyniki lepsze:-)wytrzymaj na tej diecie do końca:tak:

Prezent od Mikołaja Zosia dostanie chyba tak, że wstanie rano i będzie czekał w salonie:-)czyli tak jak u roksi:-)
Jak Marcowiątka podrosną to trzeba będzie się postarać by nie zepsuć tej magii, a teraz to luzik;-)

malagaeeee weź pogoń męża i niech przyjdzie z Piotrusiem:tak:daleko nie ma:-p

Słuchajcie! kładę dziś Zosię spać i wołam: "Kołdra gdzie jesteś????a Zosia: "Tu jesteeem, tu jesteeem":-D:-D:-D no czad z gadaniem naszych dzieci:laugh2:

hej
U nas też prezenty pod choinke ważniejsze ale na Mikołaja tez coś dostanie.:tak:

Niech Piotrusiowi paluszek szybko się goi.:tak:
madzikm wprawiają się te nasze pociechy w konwersacji :tak: Moja jak czyta książki to też boki zrywam.

Zbieram się powoli do domu.

Witam Kobietki!Juz kidys do Was pisałam,a poznij jakos czasu brakowalo_Obicuje ,ze teraz bede bardziej aktywna jak pozwolicie.Mam pytanie do Eweliny z Bydgoszczy ja tez jestem z Bydgoszczy -Fordon,a Ty z jakiej czesci Bydzi jestes?Bo mam problem z lekarzem dle mojej Julki ,a ty napisalas ze masz przychodnie za rogiem i fajnego lekarza.Ja musze poszukac nowej przychodnii bo ta obecna jest fatalna i lekarze do d....Z gory dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam

Szkoda Ewelina ja szukam czegos w Fordonie tak sobie myslalam o tej przychodni Medic na Przylesiu zobacze.Ostatnio bylam u dr Wasilewskiego prywatnie ,dobry jest no i Julka tez go polubila tylko ,ze 80zl kosztuje wizyta:-(

Ewela duzy buziak dla Piotrusia w palusia :tak:

Agnes - ja tez jestem z Bydgoszczy z Przylesia :tak::-) i medika odradzam :no: bylam tam z Niunka prywatnie 2razy i zadowolona tez nie bylam koszt rowniez 80zl :baffled: :no: raz bylam tez (prywatnie) na koncowce Tatrzańskiego wprzychodni i w sumie nie narzekalam ,a zaplacilam 30zl za wizyte :tak:no i zagladaj do nas czesciej :-)

co do mowy naszych marcowiatek to Niuńka ostatnio wyrzucila smoka i chciala zebym podala -ja mowie nie jak wyrzucilas to sama po niego idz - a ona -zeszla z lozka podchodzi lapie smoka i mowi "aaa mam cie ":-):-D:-D:-D

reklama
Do góry