reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry, dziś znów do pracy,kolejny nudny dzień,ale i tak sie cieszę bo w sobote idziemy na wesele, Ignaś też:) właścicielka lokalu zaproponowała nawet łóżeczko turystyczne u siebie w biurze! Szok normalnie:)
A mi to sie marzy mały domek,z drewnianą podłoga,gdzieś na wsi,pare kurek i gromadka dzieci hehehe pomarzyć zawsze mozna :) miłego dzionka

hejka :tak:
widzę że tematy meblowo -pokojowe na topie :-)
ja dopijam kawkę i zmykamy na zajęcia (dzisiaj wspólne) może się rozruszam bo od 5 koczowałam na podłodze u mojego szkraba w pokoju bo wstał i uciekał z łóżeczka a od 6.30 spaliśmy oboje na podłodze :baffled: Jakaś połamana jestem. Rany mam nadzieję, że te dziwne praktyki nie wejdą mu w krew bo mnie krew zaleje normalnie.
Jak wrócimy i Sz. pójdzie spać :unsure:, jeśli? to mam plan zabrać się za mieszkanie... jak mi zapału starczy, chociaż ten brud podobno tylko ja widzę :confused:

Ok, lecimy

witam dziewczyny :-)

nio wlasnie z naczytalam sie troszke o zapaleniu krtani , zreszta sama czesto na to chorowalam jakies pare lat temu ,ale u dzieci jest to bardziej niebezpieczne :-:)-(

sluzba zdrowia w uk jest w stanie oplakanym
ostatnio moj mezus byl u lekarza z zawalonym gardlem i bolacymi uszami . nie mial tylko goraczki , bo wieczorem dostal ...
ale co mu lekarz dal ?
sluchajcie kazal mu kupic strepsils ,albo neo-angin na gardlo i dal mu sterte ulotek o tym ,ze oni nie daja antybiotykow:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrze ze wygrzebalam jakies resztki lekow ktore przywiozlam z polski
triostanowi tez daje
bactrin 2 razy dziennie i jeszcze cos tam ale nei pamietam nazwy
nawilzacz mamy i chodzi cala noc
smaruje wickiem
i daje mu co chwile cos do popiciaz zeby gardlo nei wysychalo

ach chyba pozostaje mi czekac

a nio i jeszcze jak zmusic do zeby przestal gadac :baffled::baffled::confused::confused::confused::confused::confused:
on nawija i nawija
momentami traci glos :szok::szok::szok:
postanowilam mu ztkac buzie i daje mu smoka
trudno najwyzej puzniej powalczymy nad ponownym odstawieniem pocieszacza
teraz jego zdrowie wazniejsze

Agutek poczekaj az mala zacznie zameczac was pytaniami : a co to ???:-D:-D:-D:-D

Hello

dzisiaj mam dyżur w domu z Mikołajem, jutro m, pojutrze babcia + dziadek jako wsparcie czyli dźwig bo babcia po operacji jeszcze nie może nosić cięzkich słodkości wnuczości

tak jak Madzik tez myślę że trochę dziećkowo w pokoju musi być, ale to kwestia gustu i jakiegos tam spojrzenia na wychowanie i kształtowanie malucha, kazda z nas inna i każda ma inny pogląd, no i dobrze :)

Miloku, spokojnie, może @ się zbliża?

A co do domku z ogródkiem, to powiem Wam że człowiek to się do dobrego szybko przyzwyczaja i jak na początku byłam zachwycona gwiazdkami, ptaszkami, wolnością sasiadową, to teraz jakoś tego nie zauważam już, przyzwyczaiłam się jakoś tak niedobrze
ja mam tylko trzy pokoje w tym jeden do pracy m i góra do zaadaptowania i jakoś jestem taka rozmemłana i nie moge się zabrać nawet za koncepcję, potem się wkurzam bo ten dom mnie wkurza bo wszystko jest nie tak, dół do przeróbki, bo się nam nie podoba jak to ludzie zrobili od których go kupilismy... echhh...

Miloku, spokojnie, może @ się zbliża?
pooka milku Ci wybaczy bo nowa jesteś:-) więc nasza miloku raczej szybko nie przywita @:-D przynajmniej jeszcze kilka tygodni:tak:

my zaliczyłyśmy spacer:tak:
słyszałyście o zaginionym 2 latu który wyszedł na spacer z psem:szok: rodzice są nieźle nieodpowiedzialni:angry: dziecko się odnalazło:tak:

hej
Witam sie z pracy korzystając z przerwy na kawe :tak:

no dokładnie, żadna rewelacja :baffled:
nie chcieliśmy dawać dużo kasy więc się na nie zdecydowaliśmy, ale właśnie - szuflady płytkie, szafa jakaś taka mało stabilna :eek:
..

Nasza szafa po prostu sie chwieje :baffled: a skręcona była solidnie.

elaharnic się nie chwaliłaś nowym mieszkankiem, napisz coś więcej i GRATULACJE:-)

Zmieniamy mieszkanie z 2-u pokojowego na 3 pokoje z czego bardzo się cieszę i z 4 pietra na pierwsze. :tak: A to co mamy pójdzie na wynajem i spłatę rat kredytu. Także będzie dobrze. Jak dobrze pójdzie to na święta się przeprowadzimy.

reklama
pooka milku Ci wybaczy bo nowa jesteś:-) więc nasza miloku raczej szybko nie przywita @:-D przynajmniej jeszcze kilka tygodni:tak:

ale wtopa :-D
i tak sobie sprzatam i myślę i światełko mi się zapaliło więc szybko się loguję coby sprostować, sorry Miloku :zawstydzona/y:
no ale czy to dwa miechy czy kilka dni to niezaprzeczalnie @ się zbliża no nie??? :rofl2:

Do góry