reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry:)
Dziś chyba uda mi sie nie spóźnić a to dlatego ze Ignaś z m. spali do 6.30 a ja zdążyłam wszystko uszykować,na szczęście nie pada! Ignaś też ma wilczy apetyt,dziś wypił 250 mleka potem twaróg z cebulą i plaster żółtego sera,chleba nie chce ale lubi suche bułki nawet bez masła.
Ale mi sie dziś nie chce a tu tyle godzin jeszcze przede mna!

reklama
Hej :-).

Ta kolacja wczorajsza to chyba dlatego, że przez dzień jadł niewiele. Dzisiaj rano wołał am i dobijał się do lodówki, chciał paulę, ale nic z tego - dostał kaszkę i oczywiście grymasił :no:.

Właścicielka przedszkola (tego u nas na osiedlu) mi odpisała, że mają miejsca, ale mało i trzeba szybko zapisywać. A wcześniej dzwoniłam i powiedziała mi jakaś pani, że zależy od tego, czy pięciolatki pójdą do szkoły (znaczy chyba do zerówki). Więc sama już nie wiem jak to jest.... To jest malutkie przedszkole - 15 dzieci w nim jest i wszystkie bawią się razem. Mają niewielki lokal, ale podobno jest świetna nauczycielka i ciekawy program. Musimy tam iść wypełnić jakąś deklarację.

Witajcieeee

Sandi teraz sobie przypomian że mówiłam kiedy mam urodzinki heheheheh

Bluu
to niezle jadł ta kolacjee mój to też jeee jak chłopp w rodzinie każdy się cieszy jak ma go karmic bo on zjada wsioo zje swoje doje jedzeniem karmiącego i poprosi o dokładkę
Rosną nam szkraby chyba :p

nasz bąkus ostatnio dzieku żłobkowi zasypia jakos lepiej w dzień śpi w żłobku i dzieki bogu potem idzie o ludzkiej porze spać ale hmmm jego zasypianie wyglada bardzoooo komicznie bo nie zaśnie w łóżeczku tylko łazi z podusią i na podłodze zasypia nie widziałam tego jeszcze bo wychodze do pracy o 20 ale mąz opowiada ze komicznie to wyglada mówi idz spac a ten np połozy podusie na kont łózeczka a reszta ciałka na podłodze i tak zasypia heheh

pogoda dzis ładna i po obiedzie na rowerki idziemy oby się nei popsułą taka pogoda

Agutku wrucilam na tyle na ile czas pozwoli :-)

blubery moj tez ma podobnie jak malo zje w dzien to potem na kolacje wymysla
a jak normalnie w dzien zje to kolacji juz nie je

agutek ale masz agentke
nio co zrobisz upodobala sobie Wasze wyrko i juz

Tristan jakis czas temu przychodzil do mnie rano ( kolo 8 ) targal ze soba koldre , potem lecial po poduszki , wszystkie miski , przytulaki , zabawki .. tak wiec u niego w pokoju zostawalo lozeczko , nawet bez przescieradla biurko i puleczki , oczywiscie puste
nie wiem co mu sie ubzduralo
ze 3 razy na to pozwolilam bo myslalam ze sam zrezygnuje ,ale jak zaczal o 6 rano mi to wszystko znosic to juz powiedzialam dosc
no wyobrazcie sobei , maz juz w pracy ja leze w wyrku otwieram oczy a tu wilkie bob lezy kolo mniei :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moj maluch steka i jeczy "damy rade" i ciagnie za soba kolde :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

teraz tez sporadycznie mus ie chce cos do mnie targac ,ale odrazu to do pokoju i nie uginam sie juz ;-);-);-):tak::tak::tak::tak:

ocho chlopaki wstali i zaraz pewnie zejda na sniadanko, a ja juz zabilam gloda :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej,

Agutek, dzień na BB zawsze zaczynam od głosowania:tak::tak::tak:

Miloku, nie chcesz spać razem z kumplami Tristanka:-D:-D:-D

Blu zawsze możesz sie zapisać, przecież jakby co, to będziesz mogła zrezygnować;-)

u nas wyszło słoneczko i zaliczylismy pierwszy spacerek:tak:,
wczoraj zostawiłam Piotrusia pod opieką wujka(mojego brata) i poszłam na zakupy:szok:, a jutro zostaje z ciocią, a ja do fryzjera:happy2:, od dłuższego czasu to są pierwsze nasze rozstania:tak:

hej,

Agutek, dzień na BB zawsze zaczynam od głosowania:tak::tak::tak:

Miloku, nie chcesz spać razem z kumplami Tristanka:-D:-D:-D

Agutek, no właśnie, ty kobieto poucz wszystkich żeby 5 gwiazdek zaznaczyli i dopiero głosowali, tzn. poproś grzecznie :-p

miloku :rofl2:, no nie chcesz? ;-)

madzik, gdzieś się podziała?

Ewelina widzę, ze "żyć" zaczynasz :tak:

blue, a zapytaj się, może mają tak jakieś zajęcia, na które Karolek mógłby wcześniej zacząć chodzić, byście wiedzieli wtedy co i jak, łatwiej decyzję podjąć

czy do was też wiosna przyszła???? ranyy jak cudne jest! aż żyć się chce - 21 stopni 30 października :tak:a jeszcze rano o 9 wiało jak w górach i deszcz lał. Na spacerek wyszliśmy w deszcz i opatuleni a godzinę później wróciliśmy w wiosnę :-)

reklama
dziękuję wam dziewczyny :-)
ludzie niby wiedzą, że trzeba 5 zaznaczyć, ale ten system chyba działa jakoś tak, że mimo wysokich ocen nie ma się średniej 5, tylko niższą...nawet ci co są najwyżej ocenieni mają średnią max. 3,2-3,1...

u nas za to strasznie brzydko, ciągle pada i jest ciemno :eek:

Do góry