reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

POOKA w tej chwili siedze w domu ,ale tak jakoś od kwietnia ide do pracy ,bede pracować na zmiany żeby z D się zmieniać!!Mieszkamy u rodziców D z jego bratową i dziećmi (daniela brat zostawił ja z dziećmi ,a teraz ma 3 dzieci z inna) !!muszę iść do pracy bo chcemy postawić dla nas piętro ,bo teraz mamy 1 pokój nas czworo współną łazienke i kuchnie a jest nas 8 osob więc cięzko trochę!!A jak pójde do pracy to zaciągniemy kredyt i z mojej pensji będziemy płacić rate i kupować reszte materiołw ,A z pensji D będziemy żyć!!1jednak z jednej cięzko było by cokolwiek zdziałać ,tym bardziej jak jest 2 małych dzieci!!!

MALAGA wszystkiego najlepszego ,a najważniejsze pociechy z rodziny

reklama
Mnie tym razem zmogło przed córcią. Usnęłam mimo, że Madzia łaziła mi po głowie. Teraz ona śpi bo dotleniła sie na powietrzu.

oliwka współczuję tych wszystkich przeżyć ale dzieciaczki masz śliczne i jesteś bardzo dzielna :tak:
Malaga wszystkiego najlepszego :tak:

Moja ostatnio nie chciała spać w dzień:szok:, a dziś sama powiedziała, że chce spać:szok: Kiedyś musiałam dawac jej przez sen kasze, a teraz sama się domaga:szok:

witajcie dziewczyny
widze ze u was wszystko oki , dzieciaczki rosna i pomalu lobuzowac nam zaczynaja ;-);-)
ale co tam buntownicze prawie 2 latki atakuja :-D:-D
pozdrawiam was serdecznie i przesylam buziole od Tristana:-):-)

Dobry wieczór

100 lat dla malagi:-)

witam nową mamusię:happy2:słodkie dzieciaczki:tak:

Humor d bani także nie będę smęcić. Odezwę się jak mi będzie lepiej.

moja poszła już spać, ale marudna dzisiaj była :baffled:
niby była śpiąca a na drzemkę nie chciała iść, w końcu znowu mi zasnęła w podróży i kimała potem na tapczanie chwilę...

madzikm co z twoim humorem?
miloku co tam u was, czemu tak rzadko zaglądasz?
ewo no widzisz, to problemy jedzeniowe u was mijają...u nas dzisiaj nie było drugiego śniadania, obiad nie tknięty, podwieczorek tyle o ile, kolacja w znikomych ilościach :baffled:

nie chce mi się jutro iść do pracy :baffled:

malaga sto lat:-):-):-):-):-):-):-)

miloku niedobra ty kobieto:angry: pisz więcej z nami:tak:

jeśli chodzi o jutrzejsze pójście do pracy to jestem nastawiona jak Agutek

Dobry wieczór:-)

witam Oliwkę:tak:

100 lat dla Malagi;-)

poprawy humoru dla Madzik:rofl2:

zapału do pracy dla Agutka:-p

Miloku córo marnotrawna:happy:

Sandi, a ty, jak ja, ze spiochów? też mi dokucza nocne wstawanie, a jeszcze bardziej ranne pobudki, dziś zamiast spac godzinę dłużej, to spaliśmy chyba ze dwie krócej:baffled:

buziaczki dla wszystkich, miłego wieczoru:tak:

reklama
czytam nową książkę tytuł "kiedyś byłam księżną":tak: coś w stylu "księżycowej klatki" jestem w połowie bardzo fajna i wciągająca:tak:

Do góry