reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej,
byliśmy dzisiaj w Wielkim Mieście z moja psiapsiółką, oczywiście jak trzeba wyjechać to Mik sobie drzemkę zrobił 3,5 godz, a jak wczoraj chciałam z nim pospać to tylko 1,5 :wściekła/y: złośliwiec mały :baffled:

też mi się do pracy nie chce :no:
jutro audyt przyłazi więc pewnie znowu będę się pojawiać z częstotliwością średniawą :-(

reklama
malaga, STO LAT !!!! i spełnienia marzeń (a jakich to ty już wiesz :tak:)

Oliwka witaj :-)
u nas weekend w miarę spokojny. Ze spaniem odpukać też nie najgorzej, z jedzeniem jak zazwyczaj bardzo dobrze :-), dostał dzisiaj klocki takie jak lego ale mega duże i nie mam dziecka :szok::rofl2: składa, układa, jeździ nimi, wozi koziołka, pięknie :-)

a jutro rano uderzamy na zajęcia :tak: a ja po odprowadzeniu mojego diabełka biorę się za sprzątanie chaty (jak mi wena nie minie:baffled:)

witam z wieczora :-)

Oliwka - ale mialas przezycia :szok:dzielna babeczka z ciebie :tak:

Ewela - tak niestety jestem spiochem :zawstydzona/y:

a moja dzisiaj spala od 14tej do 17:30 :szok: efektem czego ciagle buszuje :sorry2:ja oczywiscie kimlam z nia ciekawe o ktorej usniemy

Witam się i ja ,
Ja zła jak cholera ,bo nie wyspana !!Oliwka jeszcze została u babci więc muślałam że się wyśpie,ale gdzie tam....młody jak obudził się o 12 tak po1 usnął ,a potem pobutka o 5 i nie śpi do tej pory..normalnie załamka mnie ogarnia bo myślałam że choć dziś sobie pośpie!!!

A ja już zaczęłam kupować na święta zabawki!!!trochę tego mamy ,bo naszych dwoje i D dwoje chrześniaków noi rodzicom coś zawsze kupujemy!!!

Dziewczyny chciałam się zapytać czy wasze dzieciaki robią sobie drzemke w ciągu dmia i jak długo???moja panna nie zawsze chce spać w dzień a jak zaśnie to góra 1 h pośpi

Hejo :-)

no i moj misterny plan w pizdu :dry:polozylam Niunke kolo 23 :szok:a wstala o 7 :crazy: nie wspomne ,ze ja sie polozylam kolo 1:sorry2:

Oliwka - moja nieraz spi ,nieraz nie :blink:zalezy od dnia :happy2:

reklama
Do góry