reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

elo :-)

madzikm no gdzie ty się nam podziałaś kobieto ostatnio co? :-p
gratuluję wygranej roweru! gdzie i jak, opowiadaj :-) teraz już nie będziesz się w domu nudzić, bo będziesz mogła śmigać na rowerku :-)
do mnie właśnie przyjechał kurier z wygraną - tusz do rzęs Heleny Rubinstein :-)

w ogóle stwierdziłam ostatnio, że warto brać udział w konkursach :tak:

reklama
elo :-)

madzikm no gdzie ty się nam podziałaś kobieto ostatnio co? :-p
gratuluję wygranej roweru! gdzie i jak, opowiadaj :-) teraz już nie będziesz się w domu nudzić, bo będziesz mogła śmigać na rowerku :-)
do mnie właśnie przyjechał kurier z wygraną - tusz do rzęs Heleny Rubinstein :-)

w ogóle stwierdziłam ostatnio, że warto brać udział w konkursach :tak:

to przypomniałaś sobie już w jakim konkursie startowałaś?:-D
gratuluję!
powiedz jak będziesz zadowolona z tuszu, ja jkoś nie mogę trafić:baffled: teraz mam MF 2000 kalorii - bez rewelacji.

A jak wygrałam rower....poniekąd historia wiąże się z Twoimi stronami;-)
Studenci z Poznania mają niedaleko nas taki ośrodek rekreacyjny. Prowadzą to Dominikanie (o. JAn Góra), Organizują festyny dla całych rodzin. Wczoraj właśnie był takowy na zakończenie wakacji:-)Kupiliśmy 5 losów, każdy wygrywał i dodatkowo brały udział w losowaniu głównej nagrody, która przypadła mi:happy:
najlepsze to, że musiałam się na nim przejechać przy tłumie ludzi w krótkiej, obcisłej sukience:rofl2:

a w sobotę byliśmy na exlusive kolacji z okazji 3 rocznicy ślubu:-)oczywiście m chciał zaraz do Zosi, która smacznie spała pod opieką cioci;-)

no i super!
my w loterii wygraliśmy w sobotę dvd z nagrywarką - jest bomba :-)

a co do tuszu dam znać :tak:
mi zawsze szkoda kasy na te drogie i kupuję zawsze w rossmanie takie za 30 zł, ale jesli ten się sprawdzi to może nie będę tak oszczędzać na tuszach? ;-)

nie chce nikogo denerwować ale właśnie rozpoczynam urlop:-) który kończy się 6 października:-)
ja miałam mf 2000 i był super ostatnio brakło i poprosiłam panią żeby mi znalazła taki z gęsta szczoteczką jak mf:tak: i znalazła evenline za 10zł:-D jest lepszy niż mf:-D

nie chce nikogo denerwować ale właśnie rozpoczynam urlop:-) który kończy się 6 października:-)
ja miałam mf 2000 i był super ostatnio brakło i poprosiłam panią żeby mi znalazła taki z gęsta szczoteczką jak mf:tak: i znalazła evenline za 10zł:-D jest lepszy niż mf:-D

jesteś okrutna:crazy::baffled::crazy:

udanego urlopu całą rodziną:-)

reklama
Do góry