reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam sie z wieczorka :-) przy browarku :-p;-)

Niunka moja dzis prawie nic nie zjadla:no: nawet zrobilam jej specjalnie mizerie bo wiem ,ze ja uwielbiaaa:tak:ale wziela tylko lyzeczke:-( ehh niewiem ,albo to zabki ,albo ta zraniona warga:-(zobaczymy jak jutro bedzie.

Ewela masz racje ,ze nas krzywda dzieciatka boli "duzo bardziej i dluzzzej":-(

net mi sirasznie muli:angry: wiec nie bede sie rozpisywac za bardzo bo niewiem czy ten post do Was dojdzie :dry:

reklama
i zamiast buziaka mężowi to Ty do nas:laugh2:
Za chwilę na słowo nocnik będę miała odruch wymiotny:crazy:siada sama co chwilę ale leje w gacie:baffled:
chodzi mi tylko o to, żeby czasem jak ją posadzę zrobiła siku, to chyba jednak zbyt wiele:confused:

no coż może nie jest gotowa jeszcze...ale jest tak presja, że jak jedno dziecko sika to moje też powinno itd. muszę się z tego wyłączyć:-p
nie zasłużył:-p
spoko madzikm ja też tak mam:baffled: przyjdzie czas na nocnik:tak:
Sandi Wy już w UK bo nie doczytałam:confused:

widze ,ze doszedl -jupiii :-D

madzik-nie przejmuj sie moja tez nie robi na nocnik :no: nawet narazie o tym nie mysle szczerze mowiac (moze za 2msc) bo tez stwierdzam ,ze to jeszcze nie ten czas;-)probowalam ,ale jednak nie widac kazde dziecko to indywidualnosc;-)

sandi bez męża łatwiej Ci schudnąć???;-)

Poprawiłam sobie humow w bardzo typowy sposób: nowy kolor włosów i zmiana fryzury:-)wyglądam bosko;-)! i wreszcie znalazłam swojego fryzjera:tak:
po tylu latach poszukiwań...

madzim, dawaj fotkę :tak:
co do nocnika, ja odpuściłam, poczekam aż przyjdzie czas. A przyznam, ze rzeczywiście czasem śmiesznie ta rywalizacja wygląda: moje dziecko to, a moje tamto. Z tego wszystkiego znajoma na siłę starszego od Sz. chłopca stawiała (bo nie chciał chodzić, no i co? gorszy miał być???):crazy:
no i krzywdę mu zrobiła, uszkodzone bioderka to finał owej rywalizacji :-(

Cześc kobitki, chociaz powinnam napisac dobranoc, bo juz zapewne śpicie:-(

Najchętniej skomentowałabym wszystko, ale nie będę wam przynudzać;-)

Mi mężulo zafundował spanie do 9 i jeszcze śniadanko gotowe czekało:-):-):-)

Możesz mi go pożyczyc na jeden dzień:-)

W ogóle po urodzeniu Madzi często czuję się zmęczona i niestety cierpię na sklerozę :baffled: Mam nadzieję, że to z niewyspania taka zapominalska jestem :baffled::no:

Myślałam, że tylko ja tak mam. Nie wiem o co chodzi, ale juz dawno zauważyłam (po porodzie), że pogorszyła mi się pamięć. Jestem rozkojarzona. Wy tez tak macie?

a ja juz idę spać:tak:, oby ta noc była lepsza od wczorajszej:-(

pa dziewuszki i maluszki;-)

Pa:-)

Za chwilę na słowo nocnik będę miała odruch wymiotny:crazy:siada sama co chwilę ale leje w gacie:baffled:
chodzi mi tylko o to, żeby czasem jak ją posadzę zrobiła siku, to chyba jednak zbyt wiele:confused:

najgorsze, że widziała mnie w łazience przy obsłudze @:zawstydzona/y:potem mnie m zrypał co ja jej pokazuję bo sama zaczęła sobie montować:-D:-D:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Niestety trzeba teraz na wszystko uważać, bo nasze małe papugi wszystko probuja nasladować i powtarzać:szok:

Dziś byliśmy w zoo. Pełno ludzi, a moje dziecko włożyło mi rękę za bluzkę i na cały głos "stanik?":ninja2:

Nie wiem czy Wam pisałam. Skleroza:-D Odwiedziło nas dwóch kuzynów m. siedziałam tyłem do szafek i nie widziałam co robi Wiktoria. Przeżyłam szok jak przez środek pokoju przebiegła córa z moimi stanikami:szok::laugh2:

Wczoraj siedzieliśy w kuchni i córa usłyszała, że ktoś wszedł do domu. Stanęła pod drzwiami w kuchni i pyta: babusia? tatuś? dziadzia? ciocia? A ja odpowiadam za każdym razem, ze nie. A Wiktoria: "gnu?"

Niunka moja dzis prawie nic nie zjadla:no: nawet zrobilam jej specjalnie mizerie bo wiem ,ze ja uwielbiaaa:tak:ale wziela tylko lyzeczke:-( ehh niewiem ,albo to zabki ,albo ta zraniona warga:-(zobaczymy jak jutro bedzie.

Sandi buziaczki dla córeczki. Dziś Wiktoria biegła i nie zauwazyła, że skończył się chodnik. Skończyło się na zdartym naskórku z kolan i rozciętych wargach:szok:

Roksi- ja tu ,maz tam ...probuje schudnac ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D Ja znam inny sposób, ale do tego właśnie potrzebny jest mąż:laugh2::laugh2::laugh2:

sandi bez męża łatwiej Ci schudnąć???;-)

Poprawiłam sobie humow w bardzo typowy sposób: nowy kolor włosów i zmiana fryzury:-)wyglądam bosko;-)! i wreszcie znalazłam swojego fryzjera:tak:
po tylu latach poszukiwań...

:laugh2::laugh2::laugh2:

madzikm ja tez chce takiego fryzjera. Narazie jest tak, że jak wracam od fryzjera to jestem wsciekła.:wściekła/y::wściekła/y:

madzim, dawaj fotkę :tak:
co do nocnika, ja odpuściłam, poczekam aż przyjdzie czas. A przyznam, ze rzeczywiście czasem śmiesznie ta rywalizacja wygląda: moje dziecko to, a moje tamto. Z tego wszystkiego znajoma na siłę starszego od Sz. chłopca stawiała (bo nie chciał chodzić, no i co? gorszy miał być???):crazy:
no i krzywdę mu zrobiła, uszkodzone bioderka to finał owej rywalizacji :-(

:szok::szok::szok:

reklama
Do góry