reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
confi- juz juz wstawiam...

anulka- dobrze ze wszystko gra... ja tez jem Activie i nic a nic mi nie pomaga... wczesniej bylo ok a teraz nic...

akunia- trzymaj sie cieplutko... bardzo ale to bardzo mi przykro...

anula- lubie cebulke.... mniam mniam.....

joanna- ja nie znosze watrobki.... fuj fuj....

Akunia jest mi strasznie przyro z powodu tego co się stało. Mogę jedynie się domyślać jak jest Ci teraz ciężko. Jeśli tylko będziesz miała ochotę to pisz i wyżal się. Jeśli nie odpocznij od nas...
[*]
[*]
[*]
[*]

Akunia - tak jak marzena napisała jak tylko będziesz miała ochotę to pisz...bardzo mi przykro :-( trzymaj się cieplutko

Akunia Wiesz..ja później dołączyłam do majowych mam niż Ty i nie zdawałam sobie sprawy, że straciłaś swoje drugie dziecko i to w tak krótkim czasie :-(
Współczuję Ci podwójnie
[*]
[*]

Trzymaj się cieplutko
i nie poddawaj się!!!

Marzena - fajna sprawa, myślę że przetestuję na pewno :tak: choć ja nie mam problemów z wypróżnianiem, no ale przed porodem by się przydało oczyścić jelita ;-) (a powiedz mi - bo ja chyba nie doczytałam - takie danie to mam na czczo zjeść, czy po prostu wtedy jak będę miała ochotę?)

Anula - super że u ciebie się wyjaśniło :tak: przynajmniej wiesz co robić...

Krystyna - wagi naszych dzieci są zbliżone :tak: a ja ciumcia zapomniałam się zapytać jaka będzie - orientacyjna - waga przy urodzeniu :confused: no ale dzięki tobie wiem :-) będzie taki w sam raz :-D a o skurcze się nie martw - teraz to chyba każda tak ma... dużo leżeć, nie dźwigać i No-Spa pod ręką ...

Akunia - brakuje słów by opisać co się czuje, brakuje słów które by cię ukoiły .... pamiętaj że my tu jesteśmy - jeśli tylko będziesz miała ochotę coś napisać to pisz :tak: ściskam cię najmocniej jak potrafię :***

reklama
Jeśli chodzi o zaparcia, na mnie rewelacyjnie działa czarny chleb! W lutym przeprowadziłam się do mojego P. i bardzo się bałam, że będę miała właśnie problemy tego typu, bo najczęściej właśnie tak reaguje na nowe miejsca :confused2: Chlebek taki jadam na sniadanie i kolację, ok. 3 kromek na dzień i już mi to wystarcza. Chodzi mi o taki chleb, który sprzedawany jest w tych szczelnie zamkniętych foliach, nie wiem jak to wytłumaczyć :eek: I gdy jem go regularnie, nie mam żadnych problemów.
Czasami jadałam też większe ilości otrębów pszennych, ale na dłuższą mete też przestają działać ...

Do góry