Nina27
Majowe mamy'09
krystyna - bardzo się cieszę że u Ciebie i maleństwa wszystko ok:-)...uwielbiam chodzić do gina i wracać z takim bagażem dobrych informacji...zazwyczaj nie mogę później usnąć taka jestem podekscytowana tym bardziej że mamy doktorka rewelacyjnego..na każdej wizycie bada mnie i mam chociaż krótkie usg bo te dłuższe to w tych wymganych tygodniach..ale wtedy to siedzę w gabinecie dwie godziny już nie mogę się doczekać mojej wizyty a to dopiero 31 marca...
Piszesz o skurczach, a powiedz mi jakie Ty masz te skurcze????chodzi Ci o twardnienie brzuszka czy Ciebie też boli??? Pytam bo u mnie ostatnio to twardnienie brzuszka się nasiliło..( a jak się zdenerwuję to już w ogóle mi stoi) tylko że wiem że to jest niby na tym etapie ciąży normalne to są te niby przepowiadające skurcze..
Piszesz o skurczach, a powiedz mi jakie Ty masz te skurcze????chodzi Ci o twardnienie brzuszka czy Ciebie też boli??? Pytam bo u mnie ostatnio to twardnienie brzuszka się nasiliło..( a jak się zdenerwuję to już w ogóle mi stoi) tylko że wiem że to jest niby na tym etapie ciąży normalne to są te niby przepowiadające skurcze..