M
Marzena80
Gość
Barmanka ja Cię podziwiam za tą pracę. Nie dość, że cały czas w ogóle pracujesz to jeszcze w takich godzinach. Mi najpóźniej o 22.00 chce się potwornie spać. Ja bym już "wysiadła"!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do pogody, to masakra! Znaczy ogolnie zle nie jest, ale ja juz bym chciala wiosne i slonce! Zeby mozna bylo z przyjemnoscia okna otworzyc i posciel wietrzyc.... MMmmm.... i w takiej wywietrzonej spac....
POPIERAM! Ja tez biore tylka jedna tabletke dziennie. Mysle, ze chyba lepiej byloby jakies "czerwone" soki pic, czy jesc buraczki niz brac tak duzo zelaza.Do dziewczyn które mają problem z zaparciami
może wy po prostu za dużo żelaza bierzecie??
Barmanka ja Cię podziwiam za tą pracę. Nie dość, że cały czas w ogóle pracujesz to jeszcze w takich godzinach. Mi najpóźniej o 22.00 chce się potwornie spać. Ja bym już "wysiadła"!
Dzięki
ja już się przyzwyczaiłam, pracuje tak prawie 2,5 roku. i co najważniejsze, mąż też na wieczory pracuje, więc dzionek spędzamy razem (przedtem pracowałam w różnych godzinach, i często było tak że całe dnie się nie widzieliśmy - codziennością było zostawianie sobie karteczek na ławie ;-)). No ja do rannych ptaszków - co to o 6 wstają - to ja się nie zaliczam
choć nie powiem jest to uciążliwe (psychicznie) - ciągle zerkasz na zegarek, by się ze wszystkim wyrobić przed pracą, i ze 100 razy zdążysz pomyśleć że mi się NIE CHCE IŚĆ ....
no ale - jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma