Witajcie :-):-):-)
widzę, że już zmiany zostały wprowadzone:-), więc... tak tylko oficjalnie poinformuję Was w imieniu poprzednich moderatorek wątku otwartego, że.. od wczoraj będą panować Nam tu miłościwie -
Marzena80 i
mamstud:-):-):-).
Proszę Was abyście nie przysparzały im za wiele pracy i pomagały w czym się da. Mam nadzieję, że nowe moderatorki wniosą nowe zycie i wiele świeżych pomysłów w to forum
.
Tsarina - gratulacje za pożegnanie mleczka... U nas jak z cycem były problemy, tak teraz pożegnianie butli też bedzie graniczyło z cudem...
Gratuluję również nowych słówek:-).
mamo Niki - no właśnie od poniedziałku zamarzałam w terenie... Mój szef nie ma litości dla pogody (sam też marznie) - terminy Nas gonią... dzisiaj jedynie byłam cały dzień w biurze, bo za dużo się papierologii nazbierało, no ale...
Mam już buciki "full special" z tolerancją na mróz -30st. Także nie jest źle... Ale w poniedziałek nieźle po tyłku dostałam.
A zresztą - pokażę Wam dowód fotkowy jak super wybrałam się na budowę, hehe (ok. godz. 13:00 miałam zamarznięty kaptur!);-)
Słodki misiaczek z Nikolki. Patrze na jej kombinezon...i zaraz lece na allegro poszukać czegoś na 98... bo mam na 92, ale... to już przeszłość...
Marta - fajnie, że M zwrócił Ci hasło do BB. Może znajdziesz chwilkę na wyjaśnienie pewnych spraw.