reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

mamstud - wrzucaj szybciutko fote z nową fryzurką!!! no nie mogę!!! takie piękne dłuuuuugie włosy...

u nas też teraz słoneczko wyszło... ale dupa, bo jestem teraz w domu uwięziona - ale za godz. musze pilie wyjść, więc... może jakiś spacerek...

reklama
hejo, :-)

Aga, śliczne te zdjecia ze zjeżdżalni. :tak::tak:
p.s. Maja też uwielbia - też oczywiście te największe i sama po drabinie wchodzi. :tak::tak:

Matko jedyna - Małgosiu, - o 6 rano??!!!!!!!! chyba bym padła!!! jak ty wstajesz?! :szok:

Mamstud, dobrze cię widzieć. :-) :tak:
koniecznie pokaż zdjecia nowej fryzury!!!

Madziu, przykro mi że taki ciężki był powrót do żłobka dla Kamilka i dla ciebie. Oby z każdym dniem było lepiej. :tak::tak:

ok, ja dziś padam. nie spałam w dzień i jakaś nadaktywnosć do tego mi się włączyła i cały dzień coś robiłam, i już mam dość. :-)
Maja nadal ma katar.
a Mikołaj był dzis (środa) zdziwiony, że jak to ZNOWU do szkoły??!! i że kiedy będzie weekend.:baffled::baffled::rofl2::rofl2:

hehe, no i patrzcie... nasza mamstud wpadła, "zamąciła", i znikła...a ja ciągle wchodze na BB i sprawdzam czy fotka już jest :tak::-):-)

Martuś - zdróweczka dla Majeczki :happy:. Na katarek polecam kropelki Oil Olbas - u nas zawsze pomagają (skrapaim poduszkę, apaszkę wokół szyji). Zależnie od natężenie katarku 2-3 dni i nie ma śladu po "pociągającym nosku". Dobra też jest maść majerankowa. najlepiej w zestawieniu z kropelkami.

Oo - a Mikołajkowi już się szkółka znudziła... no popatrz no... Szybko pojął o co tam biega ;-):-D

Dołączam się do petycji o zdjęcie Mamstud w krótkich włosach!:-)

M&m's,
na szczęście Szymon nie zrywa się od razu na nogi i daje mi jeszcze poleżeć. Ale ja już i tak nie nastawiam się na spanie, co to będzie, jak będzie córcia?:szok:
Oj, Mikołaj poznał, co to jest oczekiwanie na weekend:-D. Od środy się zaczyna;-).
Zdrówka dla Majeczki!

ooo cześć Małgosiu. :-)

nie martw się tak tym spaniem. wcale nie musi być tak źle. :tak: ja mam 2 i od 6 m-ca życia Mai, jakoś nie mogę się skarżyć, bo cale noce, do około 7:30 jest ok. fakt że dla mnie to i tak czasem masakra, ale nie jest najgorzej.

a wogóle to jak Szymonek spał jak był malutki? miał kolki, dużo wstawał w nocy?

Witam laseczki.
Ja z tych co wstają przed 7:-(Filip jak w zegarku 6/30 i jeszcze szkoła, więc spanie nie dla mnie.
Madziu jak Kamilek po żłobku??
W piątek idziemy na szczepienie czy któraś już na nim była??

Ostatnia edycja:
reklama
ooo cześć Małgosiu. :-)

nie martw się tak tym spaniem. wcale nie musi być tak źle. :tak: ja mam 2 i od 6 m-ca życia Mai, jakoś nie mogę się skarżyć, bo cale noce, do około 7:30 jest ok. fakt że dla mnie to i tak czasem masakra, ale nie jest najgorzej.

a wogóle to jak Szymonek spał jak był malutki? miał kolki, dużo wstawał w nocy?

No, niestety, od małego Szymonek się często budził:-:)baffled: i miał kolki.
Jeszcze teraz się budzi w nocy, latem potrafił się budzić co 1,5 h:baffled:

Kasiu,
ja już właśnie bym wolała, żeby mały budził się tak rano, ale za to przesypiał całe nocki...
My byliśmy wczoraj na szczepieniu...

Do góry