reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Owca - bardzo mi przykro, że sie tak pochorowaliście... ale już lepiej? jak Wiktorek?

Tsarina - 9 godzin w niedzielę??? buuuu!!! okropność! a to jest szkoła policealna? kurcze ja ciąglę myślę o jakiejś podyplomówce i nie mogę się zdecydować... na razie chyba pójdę na kurs projektowania stron www, bo mi dyrektorka d... truje o to... ale potem by się coś przydało zrobić...

Nina2003, Malinka, Mamstud - odezwijcie się!!!
Nina - co z Twoim kursem???

reklama
jesuuu czy Wam też się nic nie chce robić?? :eek::eek::eek:

umi, masz zaparcie do grzybków , podziwiam :tak: ja jakoś nigdy nie umiałam ich zbierać :-( prędzej bym się o grzyba potknęła niż jakiegoś znalazła :cool2::zawstydzona/y:

tsarina, o rety tyle godzin "w budzie" :szok::confused2: szok! nie wiem czy bym dała rade :eek:

owca, ojj kurczę ale się u Was porobiło współczuję bardzo choroby Wicia :-:)-( życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia, i dużo przespanych i spokojnych nocek :tak:

Kasia, a no widzisz nie chciało mi się iść na zakupy :sorry: dziś już muszę wyjść do miasta, nie ma wyjścia :no: młodemu kończy się herbatka, kleik i jego ciasteczka, więc trzeba dupkę ruszyć. A tak mi się nie chce że szok :szok:

Marzena, kurs projektowania stron www może Ci się przydać na później, może Twój m będzie chciał założyć jakąś własną firmę albo jak ;-) ja bym poszła gdybym miała możliwość :tak: a dyrektorka zwróci Ci kaskę za ten kurs gdybyś się na niego zapisała?

Marzena, kurs projektowania stron www może Ci się przydać na później, może Twój m będzie chciał założyć jakąś własną firmę albo jak ;-) ja bym poszła gdybym miała możliwość :tak: a dyrektorka zwróci Ci kaskę za ten kurs gdybyś się na niego zapisała?

tak, szkoła mi za niego zapłci - na szczęście. w innym wypadku nie wiem czy bym się zdecydowała. za studia podyplomowe to już będę musiała sobie sama zapłacić - więc nie chcę popełnić błędu i dokładnie to przemyśleć, bo to - wiadomo - już wydatek rzędu kilku tysięcy. Kurs niedrogi - bo około 400-500 zł, ale i tak ze swoich ciężko dać...

barmanka ja pod koniec juz grzybów nie widziałam:-p tzn mama mi pokazuje " Stoisz koło grzyba" a ja patrzyłam i slepa juz byłam:-p eh wstyd taka młoda a juz sllepa:-) jeszcze skleroza mi doskwiera:-D
marzena na twoim miejscu nie zastanawiałabym sie. Dokształcenie za darmo i zawsze sie to moze przydać:-)

barmanka ja pod koniec juz grzybów nie widziałam:-p tzn mama mi pokazuje " Stoisz koło grzyba" a ja patrzyłam i slepa juz byłam:-p eh wstyd taka młoda a juz sllepa:-) jeszcze skleroza mi doskwiera:-D
tjaaa akurat skleroza :sorry::sorry: pewnie popiłaś coś % przed wyjściem do lasu i stąd ta "ślepota" :-D:-D:-D:-D
hihi to był taki żarcik, mam nadzieję że się nie obraziłaś :sorry::cool2:

Marzena, to jest szkoła policealna, bo podyplomówka to za droga zabawa na razie, ale ja jeszcze mogę zarejestrować się w PUPie i za jakieś pół roku postarac się o dofinansowanie lub całkowite sfinansowanie studiów- dobra w tym jest strona inwestycje w kadry tam można znaleźć studia dofinansowane lub całkowicie bezpłatne, no ale wybór też bywa ograniczony... popisałam, Iza wstała...

barmanka:-) to byłoby jakies wytłumaczenie dla mnie, ale akurat ja prowadziłam wiec nie było jak:-p:-) Nie obraziłam sie, nie mam o co przeciez znam sie na żartach:-). A tak juz na serio to ja potrafie wypic kilka szklanek wina i sie nie upic, a po jednym redsie leze pod stołem:-p

wiem, że nie powinnam się zastanawiać odnośnie tego kursu - i specjalnie się nie zastanawiam, bo nie mam za bardzo innego wyjścia, ale po prostu boję się czy to moje klimaty i czy dam radę... nie mam absolutnie kompletnego pojęcia o tworzeniu i projektowaniu stron internetowych! jest to dla mnie gorzej niż czarna magia! i trochę się obawiam czy dam radę... ot i moja bolączka... zresztą ja sama nie wiem co chcę...:sorry::sorry::sorry:
Tsarina jak tylko znajdę chwilkę to pooglądam tą Twoją stronkę:tak:

reklama
Hejka!
jolu - przykro, ze dziewczynki się rozłożyły, niestety nadszedł taki okres... my wszyscy kichamy i smarczymy, inhaluję, nacieram, witaminkami i miodem faszeruje...
Jolu a do kiedy bedziecie w Polsce? Co powiedział lekarz o przesunięciu operacji? Bez problemu czy kolejny termin byłby problemem? trzymam kciuki za dobre rozwiązanie mimo tych infekcyjnych perypetii, dużo zdrówka :). a dziewczynki to mają wilczy apetyt, jestem w mega pozytywnym szoku :-).
umi - moja nie da sobie do dzioba zajrzeć, jak wkładam palucha aby wymacać jakie juz są to robi z nich użytek i szczęke tak zaciska, ze palców wyjąć nie mogę a syczę z bólu...
marzenka - korzystaj, nigdy nie wiesz kiedy sie przyda choc dla mnie to tez gorzej niz czarna magia :).
owca - powrotu do zdrowia bez antybiotyku! Niestety kobiecy los tak jakoś skapi nam czasu na odpoczynek i spokojne chorowanie, skąd MY bierzemy tyle siły i determinacji, co??? Natura w tym palce maczała... Korzystaj jak Synus spi i wskakuj pod ciepłą kołderkę.
kasia - jestem pod wrażeniem postepów Filipka w załatwianiu fizjolog. potrzeb, kurczę normalnie mnie zatkało!!! Jestem pełna podziwu!!!
tsarina - to masz fajnego "Pana" od statystyki, będzie ciekawie i jestem szczerze ciekawa jak u Niego będzie wyglądało zaliczenie ;).
m&m's - to przyjmuj pomoc od córci póki jeszcze chce bo potem może być z tą chęcia krucho :). Gosia tez lubi pomagać, ostatnio zmywała podłogę i odkurzała ze mną, to takie fajne. Wie gdzie ma przycisnąć aby pralke włączyc i jak fachowo wyjmuje pranie :).
Tylko wezmę stopery i siadam na karne krzesło ;) gotowa wszystkiego wysłuchać, przy droźdzówkach z kawa oczywiście ;). Dbaj o siebie i Maleństwo. A!!!!!!!!!!! Własnie!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj miałaś pierwsza wizytę!!!!!! A gdzie relacje??????????????
barmanka - dziewczyno nie dziwię się, że nie miałaą ochoty wyjść! sporo zrobiłaś! prawdę rzecze, ja też bym już nosa z domu nie wytknęła :).
m@dz1@ - cieszę się, ze u Was lepiej :). A co podajesz Kamilkowi???
ankzoc - do kolejnego lata może alergia na malinki minie :). Trzymajcie tak dalej i zdrowiem tryskajcie (dobrym humorem też).

Ostatnia edycja:
Do góry