Hejka!
jolu - przykro, ze dziewczynki się rozłożyły, niestety nadszedł taki okres... my wszyscy kichamy i smarczymy, inhaluję, nacieram, witaminkami i miodem faszeruje...
Jolu a do kiedy bedziecie w Polsce? Co powiedział lekarz o przesunięciu operacji? Bez problemu czy kolejny termin byłby problemem? trzymam kciuki za dobre rozwiązanie mimo tych infekcyjnych perypetii, dużo zdrówka
. a dziewczynki to mają wilczy apetyt, jestem w mega pozytywnym szoku :-).
umi - moja nie da sobie do dzioba zajrzeć, jak wkładam palucha aby wymacać jakie juz są to robi z nich użytek i szczęke tak zaciska, ze palców wyjąć nie mogę a syczę z bólu...
marzenka - korzystaj, nigdy nie wiesz kiedy sie przyda choc dla mnie to tez gorzej niz czarna magia
.
owca - powrotu do zdrowia bez antybiotyku! Niestety kobiecy los tak jakoś skapi nam czasu na odpoczynek i spokojne chorowanie, skąd MY bierzemy tyle siły i determinacji, co??? Natura w tym palce maczała... Korzystaj jak Synus spi i wskakuj pod ciepłą kołderkę.
kasia - jestem pod wrażeniem postepów Filipka w załatwianiu fizjolog. potrzeb, kurczę normalnie mnie zatkało!!! Jestem pełna podziwu!!!
tsarina - to masz fajnego "Pana" od statystyki, będzie ciekawie i jestem szczerze ciekawa jak u Niego będzie wyglądało zaliczenie
.
m&m's - to przyjmuj pomoc od córci póki jeszcze chce bo potem może być z tą chęcia krucho
. Gosia tez lubi pomagać, ostatnio zmywała podłogę i odkurzała ze mną, to takie fajne. Wie gdzie ma przycisnąć aby pralke włączyc i jak fachowo wyjmuje pranie
.
Tylko wezmę stopery i siadam na karne krzesło
gotowa wszystkiego wysłuchać, przy droźdzówkach z kawa oczywiście
. Dbaj o siebie i Maleństwo. A!!!!!!!!!!! Własnie!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj miałaś pierwsza wizytę!!!!!! A gdzie relacje??????????????
barmanka - dziewczyno nie dziwię się, że nie miałaą ochoty wyjść! sporo zrobiłaś! prawdę rzecze, ja też bym już nosa z domu nie wytknęła
.
m@dz1@ - cieszę się, ze u Was lepiej
. A co podajesz Kamilkowi???
ankzoc - do kolejnego lata może alergia na malinki minie
. Trzymajcie tak dalej i zdrowiem tryskajcie (dobrym humorem też).