reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hejo,

Monia, co do komputerowej sprawy. To za dużo niestety nie pomogę. Przydałby sie wam ktoś bardziej obeznany z komputerami. Bo to co się u was dzieje, oznacza że w ustawieniach sieciowych trzeba pogrzebać, w ustawieniach routera - bo owszem działa - łacze jest , ale blokue obsługę stron www (dlatego gg np może działać), albo w ustawieniach antywirusów i zabezpieczeń włamaniowych.

Kasiu fajnie że jesteś. A z urzedami - brrrrrrrr, aż mie ciary przeszły - współczuję. Najważniejsze że załatwione. :tak::tak:

reklama
Tsarina ,jak masz pojęcie o komputerach to pomóż. Mojej sis nie chcą się otwierać strony internetowe . Modem sprawdzony na innym kompie i działa bez problemu.

a siostra ma neostradę czy coś innego? bo jak neostrada to dość często problem, że Livebox się buntuje... ale jeśli to zwykły modem, to niech siostra spróbuje w czasie,kiedy normalni ludzie są zajęci i net nie muli, np. około 12 w poludnie...

edit: no i nie napisałam o tych meblach, normalnie paranoja! nic konkretnego znaleźć nie można, nic w cenie nam odpowiadającej, szukamy trzy osobowej sofy rozkładanej, żeby powierzchnia spania była minimum 130 szerokości na 197 długości w cenie do 1000zł i lipa... jutro dalszy ciąg poszukiwań...

Ostatnia edycja:
Martuś ,ja tez pomyślałam o połączeniach sieciowych i powiem jej żeby to jeszcze raz sprawdziła bo pewnie coś przeoczyła.Komputer przeskanowany antywirusem i nawet antywirus zmieniony.

Kasiu,ja wszystkie urzędy obskoczyłam w wakacje i na drugi dzień miałam zrobione dokumenty z US a ZUS w ciągu tygodnia przysłał mi do domu.

Tsarina ,ma play . Sprawdzała w różnych porach dnia i nawet do nich dzwoniła.

Ostatnia edycja:
Martuś ,ja tez pomyślałam o połączeniach sieciowych i powiem jej żeby to jeszcze raz sprawdziła bo pewnie coś przeoczyła.Komputer przeskanowany antywirusem i nawet antywirus zmieniony.

Kasiu,ja wszystkie urzędy obskoczyłam w wakacje i na drugi dzień miałam zrobione dokumenty z US a ZUS w ciągu tygodnia przysłał mi do domu.

Tsarina ,ma play . Sprawdzała w różnych porach dnia i nawet do nich dzwoniła.

to nie wiem, może powinna na którymś z for komputerowych loga sprawdzić? potrzebny program HiJackthis a potem postępować wg wskazówek...

a jak mi się tak kiedyś zrobiło, ale u nas było pewne że to problem z otwieraniem stron www, bo internet na kompie był (np, w postci gg), to właśnie to było coś z ustawieniami routera, i mój znajomy, wiem że w przeglądarce tam gdzie normalnie wpisuje się adres strony www, wpisał, numer IP, poprostu numer IP, bez niczego więcej ( o ile dobrze pamiętam, ale mogę się mylić), i w ten sposób, wszedł w konfiguracje czegoś tam, i w każdym razie tam to załatwił. Wybacz brak dokładniejszych danych.

Kasia, albo perfidnie nas okłamuje ;-) , albo zasnęła w wannie.

reklama
no ja pifffko!

dołączysz????

edit:
ehhhh, chyba sama wypiję jednak... trudno...
może jutro jakieś spotkanie klubu AA???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry