reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko jakie ładne usteczka,na pewno twoje;-):-D.
Bochaciefka fajnie że już macie akt,troszkę to trwało... a powiedz Mi nie było z tym problemu??
Nina pochwal się jaka to praca??I wielkie gratulację.
U Nas po katarku nie ma już śladu:-).Pogoda w miarę znośna:sorry2:.Synu znowu padł przed 7 pewnie wcześnie wstanie,ale to dobrze bo jutro zakończenie roku i na 8 do kościołka potem apel.Normalnie cieszę się z tych wakacji jakby co najmniej moje były fajnie sobie to przypomnieć....

reklama
Bohaciefko,[*] zapalam światełko dla Twojego aniołka.
Fajnie,ze miałaś wiedzę w tym temacie. Bardzo dużo osób nie wie o możliwości uzyskania takiego dokumentu i pochowania maleństwa urodzonego na każdym etapie ciąży.

Confi,filmik straszny. Bosze ,mało zawału nie dostałam:no:Biedna ta matka ,ile ona nerwów musiała zjeść za nim zobaczyła swoje dziecko całe i zdrowe . Starszak stał koło mnie jak odtwarzałam i teraz cały czas przeżywa.

Nina ,gratuluje pracy!!!Co będziesz robić?

Marzenko,teraz to się wynudzisz przez te dwa miesiące.

Kasiu,u nas pada cały dzień i jutro ma być podobnie.

Dobry wieczór.
Bohaciefko ja rowniez zapalam
[*] dla twojego aniołka.
Nino gratuluje pracy i czekam na szczegóły.Dziękuję,że pytasz o Filipa-niestety nadal kaszle i w użyciu Mukolina:baffled:.Na dodatek pięknie go obsypało(cosik mi się z różyczką kojarzy) wiec jutyro spacerkiem do pani doktor.EM się upiera,ze to truskawki...zobaczymy
Marzena świetny avatar:-)
U Nas po katarku nie ma już śladu:-).Pogoda w miarę znośna:sorry2:.Synu znowu padł przed 7 pewnie wcześnie wstanie,ale to dobrze bo jutro zakończenie roku i na 8 do kościołka potem apel.Normalnie cieszę się z tych wakacji jakby co najmniej moje były fajnie sobie to przypomnieć....
Dobrze,że Filip tak szybko pozbył się kataru.
Ty się cieszysz z wakacji a ja patrze z przerażeniem na najbliższe dwa miesiące:eek:

Monika - no wynudzę się... z jednej strony się cieszę, ale z drugiej... no ale za dwa tygodnie Sławek będzie miał urlop. To przynajmniej od Młodej nieco odetchnę...

Monika - no wynudzę się... z jednej strony się cieszę, ale z drugiej... no ale za dwa tygodnie Sławek będzie miał urlop. To przynajmniej od Młodej nieco odetchnę...

o takim luksusie możesz zapomnieć bo dam sobie rękę uciąć,że będziesz miała dwoje dzieci na głowie. Jak tam Nataszka? Ruszyła do przodu?

Mmatysiu, a może to trzydniówka?Miał Fifi?

Matysia oj biedny Filipek tak Go to choróbsko wymęczy :( zdrówka,u Filipka Mojego zawsze szybko przechodzi na szczęście..
Marzenko to wykorzystasz M w opiece nad małą za cały rok,aż mu się urlopu odechce:-D.
AAA Moniko zapomniałam Witam Cię:-D:-D.

Kasiu fajnie że Twój Fifi chociaż zdrowy:-D

Mmatysia daj znać co powiedział lekarz.

Ja będę doradcą ds kredytów i depozytów/kasjerem w Skok. Poza tym zaczynam pracę dodatkową, będę zawierać umowy OFE II filar i chyba będę konsultantką firmy Mary Kay.

reklama
Do góry