reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wiem Jolu, że tak czujesz. Chciałam Ci napisać, że to chyba każda z nas... no a na pewno ja, ma takie myśli.

papa Kasica

Ja też zmykam. Dżuliano się jeszcze nie obudził więc jest nadzieja:-D

Witam się kochane:-)
no nie te wasze kuraki wymiatają:tak:ale się uśmiałam z z tych porównań do t to dopiero nie moge:-DJolu-wiadoma sprawa ,że tęskniłyśmy!!!myślałam ,ze może jesteś zajeta ,że Cię niebyło,jak po wizycie tej pani co miała pomagać i radzić odnosnie karmienia dziewczynek?współczuje kochana ,oj to masz ręce pełne roboty,oby dziewczynkom szybko przeszło i żeby te gorączki i kiepskie samopoczucie poszło precz!U mnie narazie cicho sza z ząbkami są 3 i długo długo nic.A dobrą mamą jesteś na 1000%więc niema co w siebie powatpiewać:tak:ja to jestem pełna podziwu i chyle czoła przed tobą!ja napewno wymiękłabym jak bym miała mieć 2takie Nicole,jedna mi starczy i czasem człowiekowi ręce opadają!!!!
Kasia-dobrze,że m cały i zdrowy!!!dobrze,że ok a uatko się naprawi
Nina-to jesteśmy imienniczkami :tak:niewiedziałam,że też jesteś Ewelina,dziś dopiero się dowiedziałam.
U mnie dzień jak codzień nic nadzwyczajnego,siedziałm z Niki w domku ,miałam dwie kliętki do obcięcia u siebie w domku,naszczęście Niki spała i mogłam obcinać na spokojnie:-)na spacer nie wychodziłyśmy,jedynie byliśmy jedynie na zakupach chwilke autem i spowrotem,a tak nic szczególnego nie robilismy ,jakis taki nudny dzień,ciekawe jaki jutro będzie:-)ide po desperadoska ciekawe,czy ktoś się dołonczy?:-)

Nina, Kasica dobranoc.

Jola jak napisalaś ,ze to Twoja T to i ja ja zobaczyłam. Dalej nie bierzesz pod uwagę pomoc którą Ci oferowali-myślę tu o jakieś pani na parę godzin dziennie.

M&M'SIK , musisz sobie wkleić te cudo co Kasia da Ciebie wynalazła. Napisz co u Ciebie.

Ja idę zapalić a potem pewnie spać

Ostatnia edycja:
No nie mówcie że jestem pierwsza :huh:
Wstaliśmy dziś w bardzo dobrych nastrojach, za oknem świeci śliczne słoneczko, wypijemy kawkę i szykujemy się ... chyba do Sopotu :tak:
Wczoraj byliśmy u znajomych, Lili piszczała na widok ich synka (4 latka) i kotka (mają małego rosyjskiego niebieskiego) i bawiła się "dorosłymi" zabawkami. Okazuje się że są świetne, dużo lepsze niż jej pluszowe i nudne ... takie lego technics np :-D to jest to :-D

Z racji że nie było mnie dłuższy czas składam zaległe życzenia wszystkim dzieciaczkom, które obchodziły 10 miesięcy! I ich dumnym mamusiom :tak:
Kurcze, rok temu myślałyśmy już tylko o zbliżającym się porodzie. Ale ten czas zasuwa

No i dziękuję Wam dziewczyny za gratulacje, bardzo mi miło że cieszyłyście się razem ze mną :tak:

Zosieńko wszystkiego co najlepsze na ten 11 miesiąc.

tort21.jpg

Dochtórko miłego zwiedzania!!!!!!!! Jaką macie pogodę?U nas piękne słoneczko wyszło.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry