Dobry wieczor dziewczyny!!
A moze co niektorym to juz dobranoc powinnam powiedziec??
Nadrobilam..i widze ze zadna nie tesknila za mna:-
-
-
-(..no coz:-(
U nas ostatnie dni to tragedia....
..chodzi mi o dziewczyny..
Wychodza im kly oba na raz a w zwiazku z tym mamy codziennie wymioty, biegunka, goraczka no i moje panny odmawiaja jesc...
Wczoraj i dzis nie dostaly wogole obiadku a i tak nie chcialy zjesc nastepnego posilku...:-(
Amelka codziennie wieczorem dostaje wysokiej goraczki i przy tym chlusta kilka razy....Zawsze jest ten sam scenariusz.....klada sie spac...budzi sie z placzem okolo polnocy goraca jak piec a za pare minut fontanna ...Przy tym budzi Ale no i tak nie spia do 4 rano...
..Juz nie wiem co jest nie tak....
Pozatym mam wisielczy nastroj...idzie roczek dziewczyn a ja nawet nie moge im malego przyjecia wyprawic tzn bedzie tort itp, ale to nie to samo co urodzinki z rodzina ...:-(
No i dzis z samego rana bylam u lekarza..od kilku dni mam problem ze skora..strasznie mnie swedzi...Dzis poprostu juz nie wytrzymalam...
..To nawet nie jest swedzenie to tak jak by ktos tysiace igelek mi wbijal...Lekarz dal mi narazie tabletki a jak nie pomoga to bedzie szukal przyczyny kierujac mnie na badania..
Kasiu....dobrze ze M nic sie nie stalo....to najwazniejsze...
Monika...wszystkiego naj, naj dla Tomaszka...:-):-):-):-).no i gratulacje z odstawienia smoczka...
Ja kompletnie nie wiem jak mam to zrobic....Dziewczyny glownie ssa jak sa senne i do spani, ale szczerze mowiac to ten smok jest czasami dla mnie wybawieniem. Jak obie sie dra i nie daje rady to wsadzam im smoka i po krzyku (najczesciej)
..Wiem ze to nie rozwiazanie .
Ale ja to ostatnio watpie czy nadaje sie na matke blizniakow..nosz kompletnie sobie nie radze ani z nauka spania ani z odsmoczeniem..i wogole...:-
-
-
-
-(..
Barmanko....nosz u nas tez caly dzien lalo...dopiero pod wieczor sie troszke przejasnilo...
A mielismy isc kupic mio zelazko bo mam taka sterte prasowania ze chyba dwa dni bede stala przy desce..
A no i wiesz co?? wlasnie zrobilam zkupki z next..coprawda z przecen tylko komplecik dla moich panien ale kupilam tez sweterek dla mojego bratanka no i kilka rzeczy po normalnych cenach...
Aaaa no i mam straszny probnlem z rozmiarowka ..no wogole nie wiem czy np w lipcu ten rozmiar 12-18 nie bedzie dla dziewczyn za duzy..bo on jest do 86cm...
A.no i wiecie co..dzis robilam fishcake..no i zrobilam tez takie malutkie dla dziewczyn bez przypraw i bardzo im smakowaly...
Lece nadrobic inne watki i obejrzec Desperate Housewife:-):-)