reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja wiedziałam... ostatnio maila dostałam - to się wyświetliło, ale wcześniej też już mi się gdzieś coś obiło o uszy...

Kasia - normalnie w tym kuraku się zakochałam!!!

Oj Monika gdzie Twoje zdolności detektywistyczne?:-D

Marzenka bo Ty to tylko nam tu mydlisz oczy tą blondynką ... Ty bardzo rozgarnięta jesteś.

Marzenko, ja tez kocham te kuraki ,całe 6 sztuk:tak:
Kasica ,Roksanka wyszła ślicznie na tych zdjęciach. Bardzo fotogeniczna jest.

kurak suuuuuuuuuuuuuuperaśny
131544reaheg4vv1.gif

Oj Monika gdzie Twoje zdolności detektywistyczne?:-D

Ja bardzo długo nie zaglądałam na Nk bo nie mogłam wejść.Od miesiąca albo krócej mam dziewczyny z BB na Nk.

Teraz wszystkie będziemy straszyc kurakami na BB.

Marzenko. dobranoc.

Kasia daj coś fajnego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dziewczynki bo cisza nastała.

Jak tak wasi emowie... w trasie. Święta w domkach.
Ja nic nie szykuje na święta... może jakieś ciacho upiekę. A święta u rodziców i teściów jak zwykle

czemu Marzenka dobranoc. Żegnała się?

Ja kiedyś podpisałam się pod postem z życzeniami swoim imieniem.

Dobry wieczor dziewczyny!!
A moze co niektorym to juz dobranoc powinnam powiedziec??:tak::tak:

Nadrobilam..i widze ze zadna nie tesknila za mna:-:)-:)-:)-(..no coz:-(

U nas ostatnie dni to tragedia....:no:..chodzi mi o dziewczyny..
Wychodza im kly oba na raz a w zwiazku z tym mamy codziennie wymioty, biegunka, goraczka no i moje panny odmawiaja jesc...:no:
Wczoraj i dzis nie dostaly wogole obiadku a i tak nie chcialy zjesc nastepnego posilku...:-(
Amelka codziennie wieczorem dostaje wysokiej goraczki i przy tym chlusta kilka razy....Zawsze jest ten sam scenariusz.....klada sie spac...budzi sie z placzem okolo polnocy goraca jak piec a za pare minut fontanna ...Przy tym budzi Ale no i tak nie spia do 4 rano...:baffled::baffled::baffled:..Juz nie wiem co jest nie tak....:confused:
Pozatym mam wisielczy nastroj...idzie roczek dziewczyn a ja nawet nie moge im malego przyjecia wyprawic tzn bedzie tort itp, ale to nie to samo co urodzinki z rodzina ...:-(

No i dzis z samego rana bylam u lekarza..od kilku dni mam problem ze skora..strasznie mnie swedzi...Dzis poprostu juz nie wytrzymalam...:no::no:..To nawet nie jest swedzenie to tak jak by ktos tysiace igelek mi wbijal...Lekarz dal mi narazie tabletki a jak nie pomoga to bedzie szukal przyczyny kierujac mnie na badania..

Kasiu....dobrze ze M nic sie nie stalo....to najwazniejsze...:blink::blink:

Monika...wszystkiego naj, naj dla Tomaszka...:-):-):-):-).no i gratulacje z odstawienia smoczka...:tak::tak::tak:
Ja kompletnie nie wiem jak mam to zrobic....Dziewczyny glownie ssa jak sa senne i do spani, ale szczerze mowiac to ten smok jest czasami dla mnie wybawieniem. Jak obie sie dra i nie daje rady to wsadzam im smoka i po krzyku (najczesciej):tak:..Wiem ze to nie rozwiazanie .
Ale ja to ostatnio watpie czy nadaje sie na matke blizniakow..nosz kompletnie sobie nie radze ani z nauka spania ani z odsmoczeniem..i wogole...:-:)-:)-:)-:)-(..

Barmanko....nosz u nas tez caly dzien lalo...dopiero pod wieczor sie troszke przejasnilo...
A mielismy isc kupic mio zelazko bo mam taka sterte prasowania ze chyba dwa dni bede stala przy desce..:baffled::baffled:
A no i wiesz co?? wlasnie zrobilam zkupki z next..coprawda z przecen tylko komplecik dla moich panien ale kupilam tez sweterek dla mojego bratanka no i kilka rzeczy po normalnych cenach...
Aaaa no i mam straszny probnlem z rozmiarowka ..no wogole nie wiem czy np w lipcu ten rozmiar 12-18 nie bedzie dla dziewczyn za duzy..bo on jest do 86cm...:confused::confused::confused::confused:

A.no i wiecie co..dzis robilam fishcake..no i zrobilam tez takie malutkie dla dziewczyn bez przypraw i bardzo im smakowaly...:tak::tak:

Lece nadrobic inne watki i obejrzec Desperate Housewife:-):-)

My w tym roku święta u mojej mamy.Dzięki Bogu nie jedziemy do teściów.

Jolu kochana przecież wiemy,ze zajrzysz jak będziesz mogła. Nadajesz się na mamuśkę bez dwóch zdań. Ja czasami wymiękam przy swojej piekielnej dwójce i mam dość.Na pewno mi latwiej bo Mikołaj ma już 4 lata ale ciężko czasami.Twoje niunie są malutkie i potrzebują opieki w tym samym czasie wiec nie ma co się dziwić,ze wymiękasz. Wymioty i gorączka? Czy to na pewno od zębów?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry