reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
witaj/witajcie bohaciefko :-):-):-)

kasiu - pazurki suuuper!!! ale ja chyba nigdy nie odważe się na żele czy akryle:zawstydzona/y::sorry2:- wczoraj spiłowalam swoje, a jutro chyba jakimś czerwonym lakierem potraktuje;-)

barmanko - o Ty biedna... fotek nie możesz oglądać..
Już Ci za plecami spisek knuje;-);-):-D haha - żartuje rzecz jasna...

raz jeszcze pocieszam Cię z tym jutrzejszym "dniem pracy"... Wytrzymaj jeszcze troszkę...:sorry2: to już ostatni tydzien

Ostatnia edycja:
Jutro mam wizyte u gin:-). Zresztą obiecałam gin, ze poprowadzi mi kolejną ciążę;-), tylko jakoś mi wyszło wcześniej:baffled:.

Nie dostane ponownie dziekaki wiec semestr mgr przepada:-(. No nic, podchowam gromadkę i od marca 2011 idę na podyplomowe z BHP, zamierzam zostać inspektorem BHP:-). Teraz to musze pomysleć i wdrażać te pomysły z myślą o przyszłości mojej trójeczki co by na star im dać co nie co i na starość mieć jakieś oszczędności, bo lat przybywa a do pracy młodych szukają, ładnych itp.;-)

ja już dawno temu limit przekroczyłam i też mi chodzi jak traktor :baffled::baffled: jak któraś wrzuci jakieś zdjęcie to się ładuje i ładuje :-:)-( masakra :dry:

Wiesz...my mamy pożyczonego blue connecta i nie wiem dlaczego ale cały dzień nam nie chodzi....łapie na chwile wieczorem....dlatego nigdy nie wiem kiedy i jak długo będe miała internet:baffled:

No i właśnie się żegnam bo coś sie kisi....nie mogłam Wam odpisać na ....... nie wiem czy ten post pójdzie....dobranoc:-)
Oby do piątku:tak:

a dlaczego się nie odważysz ,jak mogę zapytać???

wiesz... pewnie, że możesz zapytać ;-):tak::-D

nigdy nie miałam żadnych żeli czy akryli... mam tak mocną płytkę paznokciową (i do tego zdrową), że po prostu żal mi ją niszczyć w imię przedłużenia paznokcia, czy super ozdob (chociaż te mi sie strasznie podobają :tak::tak::tak:- ale aktualnie przy Jadze odpadają. Nie dosc, że smaruję jej pupkę, kąpie, to największym zagrożeniem jest jej buzia i wtykanie moich palców do niej :baffled: (masaż)

Jutro mam wizyte u gin:-). Zresztą obiecałam gin, ze poprowadzi mi kolejną ciążę;-), tylko jakoś mi wyszło wcześniej:baffled:.

Nie dostane ponownie dziekaki wiec semestr mgr przepada:-(. No nic, podchowam gromadkę i od marca 2011 idę na podyplomowe z BHP, zamierzam zostać inspektorem BHP:-). Teraz to musze pomysleć i wdrażać te pomysły z myślą o przyszłości mojej trójeczki co by na star im dać co nie co i na starość mieć jakieś oszczędności, bo lat przybywa a do pracy młodych szukają, ładnych itp.;-)

trzymam kciuki za wizytę!!!

szkoda tej Twojej mgr-ki :-:)-:)-(mimo wszystko rezygnujesz?? może jakoś uda Ci się zakończyć, co (wiem, że przy aktualnej dwójeczce bedzie to ekstramalny wyczyn, ale może jednak :sorry2:)
a podyplomówka super:tak::-):-):-)!!! szybka i fajna kaska wpada za szkolenia BHP...

swego czasu myslalam o robieniu badań akustycznych (wystarczy jakiś certyfikat i urządzonko do pomiarów) ;-), moj M moglby sie zając BHP... ale pomysł jak każdy został zgaszony w zarodku :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
pożegnam się już dzisiaj ,;-)
drażetko znowu Ciebie nie ma jak ja jestem:confused:
Dobranoc mamuśki,
bohaciefka daj znać jutro po wizycie;-)
Pa Pa;-);-);-)

reklama
Do góry