mamamatysia
Fanka BB :)
Wystosuj apel o nie dołączanie zdjęć do następnego okresu rozliczeniowego.ja już dawno temu limit przekroczyłam i też mi chodzi jak traktor jak któraś wrzuci jakieś zdjęcie to się ładuje i ładuje :--( masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wystosuj apel o nie dołączanie zdjęć do następnego okresu rozliczeniowego.ja już dawno temu limit przekroczyłam i też mi chodzi jak traktor jak któraś wrzuci jakieś zdjęcie to się ładuje i ładuje :--( masakra
hahaa dobreWystosuj apel o nie dołączanie zdjęć do następnego okresu rozliczeniowego.
ooo jak przyjemnie ,ale to mus???
a ja właśnie się dowiedziałam że jutro, mimo iż miałam mieć dzień wolny, ide do pracy
a miałam już takie plany na jutro...buuuu:--(
a dlaczego się nie odważysz ,jak mogę zapytać???kasiu - pazurki suuuper!!! ale ja chyba nigdy nie odważe się na żele czy akryle- wczoraj spiłowalam swoje, a jutro chyba jakimś czerwonym lakierem potraktuje;-)
ja już dawno temu limit przekroczyłam i też mi chodzi jak traktor jak któraś wrzuci jakieś zdjęcie to się ładuje i ładuje :--( masakra
a dlaczego się nie odważysz ,jak mogę zapytać???
Jutro mam wizyte u gin:-). Zresztą obiecałam gin, ze poprowadzi mi kolejną ciążę;-), tylko jakoś mi wyszło wcześniej.
Nie dostane ponownie dziekaki wiec semestr mgr przepada:-(. No nic, podchowam gromadkę i od marca 2011 idę na podyplomowe z BHP, zamierzam zostać inspektorem BHP:-). Teraz to musze pomysleć i wdrażać te pomysły z myślą o przyszłości mojej trójeczki co by na star im dać co nie co i na starość mieć jakieś oszczędności, bo lat przybywa a do pracy młodych szukają, ładnych itp.;-)