reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
aga-k-m- a smsika masz mojego ze urodzilam..
a mam!!!
i mam poxniej jeszcze zwrotnego na wiesci o moim porodzie - pisalas wtedy, ze i Ciebie pomimo CC bole porodowe/parte nie ominęły
w ogole bardzo dużo mam wiadomosci (sms-ow i mms-ow z tamtego czasu)
aga-k-m- a smsika masz mojego ze urodzilam..
a mam!!!
i mam poźniej jeszcze zwrotnego na wiesci o moim porodzie - pisalas wtedy, ze i Ciebie pomimo CC bole porodowe/parte nie ominęły:-):-):-)
w ogóle mam sporo zachowanych sms-ow i mms-ów z tamtego czasu
slonkoonline
Mama Juleczki
Tak, tak.... To mojego wypieku Hiehie....slonko - Ty to masz Kochana i wejscie i zdolnosci kulinarne
Robie rozne kolorowe torty, ale az tak uzdolniona nie jestem.:-)
mamamatysia
Fanka BB :)
Dobry wieczór majówki.Litości nie macie od wczorajszego wieczoru ponad 10 stron.
Bardzo Wam dziekuje za słowa otuchy.Przezyłam wczoraj chwilę grozy jak mi maż odpłynął.
TIKANIS DLA KUBUSIA NAJLEPSZE ŻYCZONKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA6 MIESIĄCA.SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH I RADOSNYCH CHWIL:-):-):-).
U mnie sytuacja w połowie opanowana.Mąż ma coś z nerkami, próbowałam go namówić na jutrzejszą wizytę u lekarza ale oczywiscie wykrecił sie pracą.Jest po prostu nieodpowiedzialny.Jak wyląduje w szpitalu to się obudzi
Pokręcona męska logika
Confi-Ło mój Boże już mi brak słów zachwytu nad Damisiem
Marzenko-Daj znać jak tam jutro w pracy:-)
Bardzo Wam dziekuje za słowa otuchy.Przezyłam wczoraj chwilę grozy jak mi maż odpłynął.
TIKANIS DLA KUBUSIA NAJLEPSZE ŻYCZONKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA6 MIESIĄCA.SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH I RADOSNYCH CHWIL:-):-):-).
U mnie sytuacja w połowie opanowana.Mąż ma coś z nerkami, próbowałam go namówić na jutrzejszą wizytę u lekarza ale oczywiscie wykrecił sie pracą.Jest po prostu nieodpowiedzialny.Jak wyląduje w szpitalu to się obudzi
Pokręcona męska logika
Fifi bierze syropy i poprawy nie widać:-(.Wczoraj znów się przydusił całą noc.Boje się, bo jak złapie zapalenie krtani to przy swojej wiotkości może się udusić:-(.A kaszel na tyle mnie niepokoi, ze jutro znowu wędruję do przychodni i nie dam się zbyć.MMATYSIA -teraz dopiero odpisze bo nie mialam czasu.lekarz zadnego syropu nie przepisal bo xavko nie potrzebuje tak powiedzial,ze samo przejdzie ale ci powiem ze ma inny kaszelek niz wczoraj lepszy.daje mu tylko kropelki do nosa.
Gratki dla Jagódki.Doroslej ci panna;-)A z niekapkiem powiem Ci,że u nas dzisiaj był mały sukces - Jaga wypiła 40 ml herbatki!!!
Confi-Ło mój Boże już mi brak słów zachwytu nad Damisiem
Marzenko-Daj znać jak tam jutro w pracy:-)
krystyna 30
Majowe mamy'09
Wszystkiego naj dla Kubusia Tikanis!!!!!!!!!!i jego mamusi bo w koncu od pol roku jest mamusia oby przesypial cale nocki!!!;-)
reklama
M
Marzena80
Gość
TIKANIS wszystkiego najlepszego najlepszego dla Was!!!
Pół dnia dziś przejeździłam i o ile proste drogi nie stanowią problemu, to górki są straszne!!! No i może byłoby dobrze, ale ten mój ręczny za bardzo nie działa. Na niewielkich wzniesieniach to jeszcze, ale jak już była nieco konkretniejsza górka to auto ucieka mi do tyłu i koniec... Już jestem załamana. No i muszę czekać, aż mój szanowny małżonek wróci, żeby mi jakiegoś mechanika wynalazł...
Pół dnia dziś przejeździłam i o ile proste drogi nie stanowią problemu, to górki są straszne!!! No i może byłoby dobrze, ale ten mój ręczny za bardzo nie działa. Na niewielkich wzniesieniach to jeszcze, ale jak już była nieco konkretniejsza górka to auto ucieka mi do tyłu i koniec... Już jestem załamana. No i muszę czekać, aż mój szanowny małżonek wróci, żeby mi jakiegoś mechanika wynalazł...