reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan wstawie dzisiaj albo jutro wkoncu zdjecia wiec ocenimy czy pasuja do siebie :) no coz moze rodzina zostyaniemy. miedzy lilianka a m bedzie ok 8 lat roznicy to mam nadzieje ze nie bedzie dla was problemem :);-)

No wiesz ... w tej kwestii to akurat ciężko byłoby mi dyskutować ... Mój mąż jest starszy ode mnie o 10 lat, do tego ja z marca, on z grudnia więc prawie 11 :rofl2: Może Lilia Róża (będę teraz ją nazywać jak tsarina swoją Izę Mirę :-D) pociągnie tradycję po mamusi i tatusiu :rolleyes2:

reklama
i jak mam byc szczera nie czuje tej roznicy wrecz czuje sie swietnie ze starszym chlopem :) nie znaczy ze starszy to madrzejszy ;-) jezuuu jak dobrze ze on nie wie o tym forum

a pffff...nikt ze mną wczoraj toastu nie wzniósł :frown:

ja chciałam Kubusiowi złożyć najlepsze życzenia...Kubusiu drogi , dajże się w końcu wyspać tej Twojej mamie bo szkoda nam kobity :-D
Buziolki od cioci Confi i piatka od Damianka

a tak w ogóle musze wam cos napisac
moje dziecko dzis samo usiadło....a wiecie jak? Z pozycji na brzuchu :szok::-)
a oto cały proces ktory spiesznie zarejestrowałam :-D:-D:-D
bfnkso.jpg

34dfl3r.jpg

euk0gz.jpg

i efekt finalny, który trwał całe 15 sekund :-D
taa daaam
zjba8n.jpg

a tak w ogóle to wybaczcie ze wszystkim nie odpisze ale nie dam rady :-p:-p:-p

a tak serio to zaraz będe miała gości ...odezwę się wieczorem :sorry:;-)

Witajcie Kochane

no prosze forumowe parowanie c.d.;-):-D:-D:-D

Tikanis - Kochana - Wszystkiego najlepszego dla Kubusia i jego dumnych, szcześliwych Rodzicow z okazji ukończenia pól roczku!!! Oby jego wychowywanie zawsze toczyło się po Twojej myśli (czyt. przesypiał pięknie nocki i nie marudził), oby był zdrowiutki i dostarczał Wam jeszcze większej radości:-):-):-)!!!
A wiesz, że ja mam jeszcze Twojego sms-a w telefonie (po porodzie Kubulka, no i po narodzinach Jagi):tak::-D?

Moja Jagucha jutro kończy pół roczku - szok jak ten czas zleciał...

a ja nadal jestem pożarta z M... normalnie nie mam juz siły na tego faceta:no::no::no:... jakos tak wczoraj zsumowałam calokształt naszego zwiazku, podliczylam pomoc przy wychowywaniu Jagódki (dlatego wczoraj robił ta popisówke z karmieniem i bezsilną próbą usypiania, a dzisiaj nawet zabral ją na spacer...) i... nie mam rewelacyjnych wyników:no::-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
agus glowa do gory, niestety w mojej rodzinie tez mam taki przypadek tylko tam jest 2 dzieci 6 i 9 latek i on siedzi na kanapie ... to jest typowy prxyklasd lenia. a przy dzieciach nic nie zrobi i nie robil.Agus pamietaj ze rozmowa jest najwazniejsza powiedz mu ze potzrebujesz pomocy, ze bez jego wsparcia sobie rady nie dasz(oczywiscie ze dasz i dajesz sobie super rade)

ela - wiesz On pomaga przy Jagodzi.. Ale dziennie to tej pomocy jest z 30 minut w polocie do godziny. I oczywiście musze mu wprost powiedzieć co ma zrobic..
Po prostu MY sami sie od siebie oddalamy...

Aga u mnie jest podobnie zawsze muszę powiedzieć co ma zrobić bo niby z kąt on ma wiedzieć :wściekła/y:a jak już coś zrobi to oczekuje fanfarów i podziękowań a mi niby to kto dziękują np. dzisiaj on rano wstał do małego jest na chorobowym niech wstaje oczywiście pół godziny i mnie budzi bo ile można się zajmować dzieckiem:sorry:i co dziecko przelane po nocy a on nie przebrał bo skąd miał wiedzieć przecież mu nie powiedziałam wrrrrr:no:

reklama
Hej mamusie, nie odzywałam się parę dni, a nawet nikt o mnie nie zapytał ani nie zatęsknił buuuu :-:)-:)-(. Miałam do nadrobienia 50 stron :szok:, oczywiscie wszytskie przeczytałam, ale nie jestem w stanie odpisać każdej z was, sorki :sorry:
U nas ogólnie super, małej się buzia nie zamyka, spiewa nam i gada całymi dniami, az dziś chwyciłam kom. i nagrałam ją, muszę zgrać fimik i wkleje wam w odpowiednim watku. Ogólnie w środe wracam do pracy, smutno mi strasznie z tego powodu..... no ale cóż trzeba jakoś to przeżyć, tylko wydaje mi się, że ja bedę to gorzej znosić niż moja córcia :-(

TIKANIS MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA KUBUSIA

jola466- zdjecie smiejących się dziewczynek poprostu rewelacja :-D

confi- kochana twój Damianek to mały spryciulek naprawdę, super gratulacje za takiego małego zdolnieszka

Do góry