tikanis
CieRpliWa
moniqsaqn- ja cie krece czytam o ktorej tu zescie pisaly i za glowe sie chwyta,m... bojciu tak dlugo siedziec .. masakra jednym slowem ale jola czy ty to mozecie wasze dzieci spia jak zabite cale nocki,, moj marudnik na szczescie dal mi dzis pospac obudzil sie tylko raz o 1 w nocy a pozniej o 6.. jupiiiii jaka jestem szczesliwa ze dzis sie wyspalam choc 1 nocka.. hehe:-):-):-):-):-):-):-):-)
ale tak swoja droga macie zdrowie tak dlugo siedziec...
a tak jak wczesniej pisalam moj marudnik nie chce jesc mleczka , je tylko w nocy butle wychleje,,, przemycam w dzien troche mleka w kaszce... teraz rano wypil mi 120 ml meka.. czyzby mu sie odmienilo.. i kupka tez koloru braz... anie zielonego.. takze dzis same plusy... teraz marudnik bawi sie na macie.. juz dobra godzine...
ale tak swoja droga macie zdrowie tak dlugo siedziec...
a tak jak wczesniej pisalam moj marudnik nie chce jesc mleczka , je tylko w nocy butle wychleje,,, przemycam w dzien troche mleka w kaszce... teraz rano wypil mi 120 ml meka.. czyzby mu sie odmienilo.. i kupka tez koloru braz... anie zielonego.. takze dzis same plusy... teraz marudnik bawi sie na macie.. juz dobra godzine...