reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

moniqsaqn- ja cie krece czytam o ktorej tu zescie pisaly i za glowe sie chwyta,m... bojciu tak dlugo siedziec .. masakra jednym slowem ale jola czy ty to mozecie wasze dzieci spia jak zabite cale nocki,, moj marudnik na szczescie dal mi dzis pospac obudzil sie tylko raz o 1 w nocy a pozniej o 6.. jupiiiii jaka jestem szczesliwa ze dzis sie wyspalam choc 1 nocka.. hehe:-):-):-):-):-):-):-):-)
ale tak swoja droga macie zdrowie tak dlugo siedziec...:):-D
a tak jak wczesniej pisalam moj marudnik nie chce jesc mleczka , je tylko w nocy butle wychleje,,, przemycam w dzien troche mleka w kaszce... teraz rano wypil mi 120 ml meka.. czyzby mu sie odmienilo.. i kupka tez koloru braz... anie zielonego.. takze dzis same plusy...:) teraz marudnik bawi sie na macie.. juz dobra godzine...:)

reklama
Czesc kobitki, bardzo dawno mnie nie bylo.... zis tylko chcemsie przywitac i moze choc troszke sprobuje Was nadrobic choc widze ze bedzie to trudne, od razu przepraszam ale raczej nie dam rady odpisac. Co u nas ..... jak na razie wszystko toczy sie po mojej mysli,pisalam kiedys ze idziemy ogladac mieszkanko, spodobalo sie nam teraz tylko kredyt i jest nasze :-) alez jestem szczesliwa zwlaszcza ze to super okazja cenowa. Mieszkanko ma 53m2 i kosztuje tylko 120 tys a jak sie da to facet zjedzie nawet do 100tys tylko musimy sprawdzic czy jak tak tanio sprzeda to zus sie nie przyczepi wiec mam teraz duzo do zalatwiania. Cena taka tania bo to kamienica ale w dobrym stanie mieszkanko ma 2 duze pokoje i kuchnie.... no wlasie beziemy musieli sami przrobic z kawalka kuchni lazienke ale to nie problem wiec wszystko jakos sie uda :-) Bede pisac jak cos bede wiedziec wiecej i mam nadzieje ze w tym tygodniu zajze tu czesciej milego dnia majoweczi :-)

owca - to powodzenia! załawtwienia kredytu zybko i sprawnie, remontu bez zwłoki i gniazdka do rychłego zamieszkania:-).

Nocne dziewczynki macie zdrowie:-) a skąd tyle siły i weny? To ja też się do tego akumulatora podłączę;-).

Barmanko,zapisuje sie do klubu AA,moge??? Jestes pania Prezes,musi byc Twoja zgoda:-) spokojnej nocki:-)
a co ty sie pytasz :laugh2: a pij ile wlezie :-D flaszke stawiasz na wejście i kwita jesteśmy :rofl2::rofl2:

synalek nie śpi od 6 :wściekła/y::wściekła/y: co za dziecko!! czy on wie że jest niedziela???? wrrrrr

aga, jak ja małego uczyłam pić z butli - to też tak robiłam jak ty - tata karmił, ja się nawet nie zbliżałam :sorry: jakoś poszło....
oj nie zazdroszczę wam tego usypiania Jagodzianki :sorry::eek: mój po wieczornej flaszce odkładany jest do łóżeczka, trochę się pokotłuje, łepek nakryje kołderką i sam usypia :tak::tak: więc jest pięknieee.
no ale żeby nie było zbyt pięknie - po południu nie mamy drzemek :eek::eek: jezusie chyba nie muszę mówić że padam na pysk i jestem wyłączona z życia ...forumowego :cool2::szok::crazy:

a u mnie wczorajszy wieczorek był bardzo miły. dziewczyny przyniosły mase ciastek, słodyczy :wściekła/y: mąż się ucieszy jak zobaczy :eek: poplotkowałyśmy, ja przy drineczku, dziewczyny przy soczku :-p już się umówiłyśmy na następny piątek :laugh2: a co - chociaż do monitora pić sama nie będę :-p:-p:cool2:

Nie odpiszę bo nie dam rady :rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p (znacie to skądś :rofl2:)
małpa :-p:-D:-D
śliczna jest ta mata co kupiłaś :tak:. i ta zabaweczka z Little Tikes też jest bardzo pomysłowa, rośnie razem z dzieckiem:tak:

ech fajnie że dziadkowie są tak za wnusią ... a drudzy dziadkowie (rodzice męża) też mają takie fajne relacje z Lilianką?

a miałam ci się już dawno zapytać... wiem że twój mąż lata na samolotach, ale w jakim konkretnie celu? przwozi towar, osoby czy coś innego? (jeśli już o tym pisałaś to wielkie soooorki ale mi umknęło :zawstydzona/y:)

jolu, niestety nie umiem ci nic doradzić co do wymiotów :no:
u nas tego nie ma, więc nigdy w ten temat się nie zagłębiałam...
byłam w aptece pytać się o witaminki dla szkraba mojego, no i cóż musze jeszcze troszkę poczekać z zakupem bo ostało mi się jeszcze samej witaminy D3 a nie mogę jej podać razem z tymi multiwitaminami bo będzie jej za dużo i mogą zaszkodzić. pediatra powiedzała mi że D3 podaje się do 18 miesięcy.. no a te probiotyki to już wiem które mogę kupić (bo ze względu na skazę nie wszystkie sie dla nas nadają), i będę je chciała zakupić jak wprowadze gluten... no a z tym glutenem to przyznam że mam zonka jak jasna cholera! :crazy: tu dziewczyny mówią że skazowe dziecko powinno zaczekać do ukończenia roku z wprowadzeniem glutenu, alergolog mówi że można już teraz podawać... muszę sobie to przemyśleć...

tikanis, super że synek dał się wyspac mamusi w niedziele :-)

owca, no to teraz masz ręce pełne roboty :tak: ale na pewno warto!! by móc wreszcie cieszyć się swoim własnym kątem :-)

o nie kochane 40 stron to nie dla mnie :shocked2:
sobota mineła rodzinnie M w domu potem odwiedziny teściowej zakupy i wieczorem nie miałam już siły na komputer ale widzę ,że wy nie próżnujecie no nic całą niedzielę będę was nadrabiać :sorry:

Witajcie majoweczki:-)
Ja sie witam i zaraz zmykam(zrymowalo mi sie) :-D,jedziemy dzisiaj do tesciow na obiadek i spacerek i pewnie wrocimy wieczorem,hm ale ladna pogoda to trzeba wykorzystac:tak:
Moniqsan,Jola Wy to macie chyba konskie zdrowie tak po nocach nie spac:szok: a pomysly na zabaweczki sa super:tak:
owco,ja tez zycze powodzenia z mieszkankiem:-)
Barmanko,ok to bede stawiala wirtualna flache,tzw. wkupne:-D co do glu:-)tenu,moja mala nie jest skazowa ale slyszalam ze u skazowych dzieciaczkow tez sie wprowadza gluten jak u innych dzieci.Ale ile szkol tyle opini.
Moja mala tez nie spi dzis od 7 i juz jest taka marudna ze chyba oszaleje.Milej niedzieli

reklama
Do góry