Kochane mamusie moja córcia przez ostatnie dni była strasznie marudna wieczorami i nie chciała cyca, nawet butli dużo płakała, a wręcz się darła i nic nie pomagało, pchała paluszki do buźki więc bylismy przekonani, że to ząbki, ale jak już zaczęła nam tak marudzić w dzień i jeść o godz 9 a nastepnie o 15 to się przeraziłam, że coś jest nie tak. Nie mogłam żadną siłą zmusić jej do jedzenia :-(. Więc wczoraj popołudniu pojechaliśmy do lekarza i mała się rozpłakała, powiedział, że nie podoba mu się jej płacz i to musi być związane z infekcją gardełka przepisał nam pełno leków wydalismy 60 zł i teraz faszerujemy naszego maluszka tymi świństwami , no ale cóż widomo, że odbywa się to z płaczem ale zdróweczko mojej niuni jest najwazniejsze :-) Zbadał ją ogólnie wszystko ok malutka waży już 6100 :-) powiedział, że jest bardzo bystra dziewczynką
Przez 2 tyg. przybrała 400 g tak się cieszę :-) A i powiedział, że po 2 dniach powinna już dostać apetytu
A co do tego gryzaczka tommee tippe to kupiłam go wczoraj, dałam małej to jakby miała ząbki to by go pogryzła, jest leciutki, poręczny jak smoczek a jak małej wypadł z buźki to otwierała szeroko buźkę żeby podać jej tego gryzaka
m&ms- czyt. wyżej o gryzaczku
cisowianka- wiesz co lekarz to inne opinie, mi kazała do 6 m-ca karmic tylko piersia, najpierw podac soczek i to z 2 łyżeczki i dopiero powoli wprowadzac inne jedzenie
aga km- super, że chociaż na poprawinach sobie odbiłaś ;-)
barmanka79- nie no fimik boski
jakbym widziała siebie
ja też tyle nawijam
roxy31- o jeny wspolczuje ci, ale najwazniejsze ze nic sie nie stalo
nina2003- kochana moja jak sie wydrze to caly blok slyszy ma taki glos, zreszta jak sie rodzila to w szpitalu sie smiali ze mala tak sie drze, ze jak urodzily sie w tym dniu inne dzieci to moja oczywiscie darla sie najglosniej i lekarze sie smieli nawet do matek rodzacych mowili ze tu taki krzykacz maly przyszedl na swiat, a mojej szwagierki synek 4 dni starszy to tez tak cicho placze, ze jak maja spi to nawet jej nie zbudzi zato jak moja sie wydrze to maly zaraz rozbudzony
malinka- pewnie kochana trzeba tez spelniac swoje marzenia ;-), rozumiem, ze dziecko jest wazne ale zawsze mozna wszytsko jakos pogodzic ;-) olsztyn to piekne miasto, a na jaki kierunek studiów idziesz?? ja studiowałam pedagogikę
mamastud- duzo zdroweczka
mamamatysia- ojejka biedny Fifi , mam nadzieje, że tak długo wyczekiwana wizyta przyniesie rezultaty zdrowotne u małego
kokoszka- kochana kazdna z nbas zajmuje sie dzieckiem 24 na dobe i ma jakis swoj limi wytrzymalosci, moja mala jest chora i tak nam sie drze w nieboglosy ze wczoraj z placzem do meza dzownilam, ze juz dluzej nie dam rady ze jedziemy do lekarza, takze sie nie zamartwiaj i nie rob wyrzutów, bo kazdej z nas zdarzaja sie chwile slabości
bohaciefka- kochana ja tak samo mysle jak ty jeszcze troche, a wiem ze ten pokarm nocny jest najbardziej wartosciowy