mamamatysia- tak myslalam, wczoraj maz kupil z hippa rumiankowa i podalam malej w nocy troszke wypila ale za to spala do 4 , wiec pomyslalam ze na spacerkach bedzie dobrym rozwiazaniem skoro mleko odpada ;-)
reklama
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej dziewczyny
wlasnie szok jak nasze kochane maluszki sie zmieniaja moja ma 3 tygodnie i juz taka inna jest.......Trzeba sie cieszyc kazda chwila!!!!!!
Ja jestem mega szczesliwa!!!!!
Nawet nie nadazam zdjece robic czy filmow ona tak szybko rosnie
pozdrawiam
wlasnie szok jak nasze kochane maluszki sie zmieniaja moja ma 3 tygodnie i juz taka inna jest.......Trzeba sie cieszyc kazda chwila!!!!!!
Ja jestem mega szczesliwa!!!!!
Nawet nie nadazam zdjece robic czy filmow ona tak szybko rosnie
pozdrawiam
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
Drogie mamusie
jako że wciąż mi brakuje sił i czasu przy moich dwóch terrorystach, to mam zaległości w liście majówek, wręcz nie do nadrobienia, zwłaszcza że wszystkie wpisy układałam chronologicznie Dlatego otworzyłam ten temat u góry i proszę Was wszystkie, których nie ma jeszcze wpisanych, o dodanie posta ze swoimi danymi, najlepiej w takiej formie jak jest na liście, a potem zlepię to w jeden post i uzupełnimy tę długą listę z boćkami
pozdrowienia :-)
jako że wciąż mi brakuje sił i czasu przy moich dwóch terrorystach, to mam zaległości w liście majówek, wręcz nie do nadrobienia, zwłaszcza że wszystkie wpisy układałam chronologicznie Dlatego otworzyłam ten temat u góry i proszę Was wszystkie, których nie ma jeszcze wpisanych, o dodanie posta ze swoimi danymi, najlepiej w takiej formie jak jest na liście, a potem zlepię to w jeden post i uzupełnimy tę długą listę z boćkami
pozdrowienia :-)
mamamatysia
Fanka BB :)
M@dz1@ Widzę po ostatnich wpisachSheeppy, że nasze chłopaki urodziły się tego samego dnia.
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
tikanis sliczny maluszek....zdjecia jak zwykle artystycznesliczne
pozdrawiam
tikanis sliczny maluszek....zdjecia jak zwykle artystycznesliczne
pozdrawiam
hej dziewczynki nie było mnie długo bo nie miałam dostepu do sieci ...wróciłam i postaram się nadrobić . na razie tylko się melduję i spadam bo mój kurczaczek się buntuję ze poswięcam czas forum a nie jemu
gratulacje dla wszystkich rozpakowanych ... jak będę miała więcej czasu to napisze obszerniej. Wybaczcie ,że tak po łebkach ale nie spodziewałam sie pobudki no i teraz zqaczynamy cały żmudny proces od nowa a moje wole szlag trafił ;-)
buziaki dla Was wszystkich :***
gratulacje dla wszystkich rozpakowanych ... jak będę miała więcej czasu to napisze obszerniej. Wybaczcie ,że tak po łebkach ale nie spodziewałam sie pobudki no i teraz zqaczynamy cały żmudny proces od nowa a moje wole szlag trafił ;-)
buziaki dla Was wszystkich :***
hej
ankzoc ale ciesz sie ze nie mdlalas w czasie porodu i mialas sily......ja zaczelam mdlec w czasie porodu!!!!!!masakra cisnienie tez takie niskie jak twoje.....odratowali mnie efydryna ale strachu sie najadlam ale naszczescie odzyskalam sily zeby przec pozniej!!!!!moj porod trwal 25 godzin w sumie wiec juz w ogole masakra......jak zaczelam mdlec myslalm ze skonczy sie cesarka ale naszczescie wszystlo ok porod naturalny ale jedyny plus to to ze mnie nie nacinali!!!! a tak to lekka trauma .....opisze wam wszystko ale jakos nie moge sie zebrac wole zapomniec.....
Witam wszystkie majówki !!!
I serdecznie wszystkim gratuluję !!!
Chyba przestanę Was czytać, bo umrę ze strachu :-)
Mam pytanie odnośnie niskiego ciśnienia.
Mam naturalnie bardzo niskie ciśnienie, a teraz w ciąży to już całkiem...
Co jestem na wizycie to mam ciśnienie np 100/60.... masakra
Czy niskie ciśnienie ma naprawdę aż taki wpływ przy porodzie, że mogę mdleć ?
Czy niskie cisnieni może być wskazaniem do porodu przez cesarkie cięcie ? :-)
Będę wdzięczna za odpowiedź.
reklama
OLICA- ja mam strasznie niskie cisnienie czasami 70/50 i podczas porodu czulam sie dobrze ale po wysilku mialam problem bo odlatywalam, nie martw sie twoje cisnienie jest dobre, lepsze takie niz wysokie. Z tego co wiem to niskie cisnienie nie jest wskazaniem do cc. Nie martw sie glowa do gory :-)