reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aga_k_m gratulacje!!! przogromniaste!!!!

ja też bym chciała tak rodzić z "forum", i nic trzeba tylko czekać i mieć nadzieje, że może coś tam kiedyś się urodzi.... ileż mozna czekać?!?!

mnie dziś może nie być, mam kaca:cool2: a dokładniej, to wczoraj przyszlałam za bardzo i wracam spać, no nóg i pleców nie czuje!!! wieczorem zajrze złożyć confi gratulacje! i każdej jednej, jak się okaże, że sie wypakowała! Buziaki!

reklama
hej kochane i ja melduje sie z rana w dwupaku- wpadlam wam tylko napisac wiadomosc od agakm, ale widze ze barmanka79- byla szybsza:-D, wiec juz wiecie :-)dodam tylko ze napisała, ze mała była owinieta pępowiną 2 razy i że mąż w 100% sie spisał ;-) , poród miała szybki 3 h, ale za to strasznie bolesny :-(

Aguś- jeszcze raz ogromne gratulacje , wracajcie z Jagódką jak najszybciej do domku i oczywiscie do nas :-)

Hej dziewczyny ja tylko na chwile powiedziec wam, ze urodzila nam sie sliczna corcia Julcia :tak::tak::tak: :) 21.05.2009 godzina 00:02 3085g 51cm dluga od wczoraj jestesmy w domku
porod silami natury hihii i wygladalo to tak:
19.05 o 4:15 zaczely odchodzic mi wody o 5:00 dostalam pierwszych skorczy o 8:00 bylismy juz w szpitalu o 10:00 lezalam juz na oddziale.... bole robily sie coraz czestsze i co raz silniejsze dostalam zastrzyk przeciwbolowy i wszystko ustalo..... 3:00 20.05 dostalam kolejnych boli ktore zaczely sie nasilac i byly juz co 4 minuty i po 4h znowu ustaly..... o 16:45 bylam juz na porodowce.... i zaczeli mi wywolywac porod.... po podaniu lekow dostalam strasznych boli nie moglam wytrzymac... zaczeli odsaczac mi wody plodowe bol nie do opisania.....
choc rozwarcie mialam tylko na 2 cm to juz wolalam o epidural, ktory dali mi o 18:55 po czym bole ustaly i sobie przysypialam..... i tak akcja rozwijala sie do 23:05 i tu juz bylam w pelnym rozwarciu i zaczelam czuc bole parte ktore tak naprawde nic nie bolaly o 23:45 polozna kazala mi zaczac przec i tak po kilku parciach o 00:02 na swiat wypchala sie moja corcia NIESAMOWITE UCZUCIE KTOREGO TAK NAPRAWDE NIE DA SIE OPISAC.... TO TRZEBA PRZEZYC.... RYCZALAM JAK GLUPIA TO ZNACZY RAZEM Z MEZEM RYCZELISMY....:tak::tak::tak: dodam, ze moj mezus byl bardzo dzielny i bardzo mi pomogl przy parciach.... polecam porod rodzinny!!!

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ROZPAKOWANYCH MAMUS I DLA ICH DZIECIACZKOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!! niestety nie nadrobie juz waszych poztow za duzo tego :p

Krystyna30 , Tikanis, aga_k_m GRATULACJE

A został ktoś jeszcze nierozpakowany ?
Ja już tydzień po terminie i nic (wczoraj miałam masaż szyjki, bolało jak nie wiem co) i odszedł mi tylko czop i dzisiaj plamie ale raczej tak na brązowo
:baffled:

:szok: gratulacje dla mamusi wspaniala wiad;-) still waiting for my baby girl!i want to hold her so much!i dont think i can wait thAT LONG

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry