reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

K.M. - no nie mogę się napatrzeć na tego Twojego Synka - śliczniutki jest!!! Raz jeszcze gratuluję!!!

reklama
K.M. - ale masz śliczności:-)

Pochwalę się, że dziś pomalowałam sobie paznokcie u nóg :-D nie lada to był wyczyn bo mam już w pasie ponad 120cm :szok:

A na moim suwaczku znowu ładne liczby :happy2: trzy piątki.. hihihi

Od dwóch dni coś mnie zanosi na wymioty..całą ciążę dobrze się czułam a tu na koniec coś nie dobrze mi...:baffled: Pielęgniarka mówi, że to może pierwsze sygnały nadchodzącego porodu.. :rofl:

aga_k_m- no nie oczywiscie narazie bede chodzic w balerinkach w tym czym wygodniej a jak opuchlizna zejdzie to je przymierze i ocenie czy zanosic do szefca czy sie przemecze:-D jasne dam znac buziaki

Druga.................

Witajcie

Ja nadal 2 w 1, choć termij na piątek mam.
Bosze................czy ja kiedyś urodze........wydaje mi się że chodzę w ciąży wieki.......:baffled:
Zastanawiam się jak będzie z moim zwolnieniem , jak przenosze????w prawdzie mam do końca maja, czyli jeszcze dość długo......ale mówią że ciąża i 42tc jest ciążą nie przenoszoną.No i co wtedy????...........może martwie się na zapas.

trzeci dwupak sie melduje :-D, kurcze to jest normalnie szok, kiedys czlowiek odpalal forum po 20 stron min do nadrobienia a teraz 1 , 2 ;-)

aneteczka- kochana ja mam zwolnienie do 13.06- a tyle nie mam zamairau chodzic w ciazy hahahah, mam nadzieje, ze w najblizszym czasie sie rozpakujemy, zobaczymy co mi powiedza jutro??

Ostatnia edycja:
a ja mam dziś termin i nic.... nie ma bóli, nie ma czopa, nie ma wód, nie ma innych objawów... wkurzające zwyczajnie...

a ztym forum to straszne rzeczy się dzieją... czasami bałam się rano, że jak otworze, to 10- 20 str do nadrobienia, a tu dziewczynki posłusznie po 21 do spania i tyle!

no właśnie, ciekawe jak to bedzie z nami jak już maluchy pojawią się na świecie:confused:, czy ktos tu w ogole bedzie zagladał, nie mowiac juz o okresie wakcji ;-), ale jak przyjdzie jesien i deszcze, maluszki juz podrosna to wrocimy do łask bb :-D

Hello!:-D

A ja czwarty dwupak! Melduje sie!

tikanis ODWAGI! Trzymamy kciukasy!

Faktycznie forum podupada ;-) Ale to juz kwestia naszego zmeczenia i rozdraznienia.
A ja mam zwolnienie do 25 maja, czyli do terminu. Lekarz cos tam gadal, ze jak zwolnienie sie skonczy, a ja nie urodze to jakos mam tam sie zglaszac po dwudniowe zwolnienia... Nie mam pojecia co on tam gadal.:confused::baffled:
Dzis jade na KTG, a pozniej skoczymy lancuszek kupic siostrze.
Tymczasowo bede leniuchowac! :tak:
Chyba, ze podloge posprzatam u nas. Ale jak otworze balkon, to znow bedzie brzydko, nawlatuje tych faflunow!:baffled::dry:

Swoja droga jakby bylo juz dziecko, to chociaz byloby czym sie zajac :-):tak:

reklama
Do góry