reklama
M
Marzena80
Gość
No ja właśnie też mam taką pościel i poszwy, więc też na lato chciałam kupić po prostu kocyk i ubrać go w te poszwy, który mam, bo wydaje mi się, że kołdra będzie zdecydowanie za ciepła. No więc w takim razie pozostaje mi też zamówienie tego z Drewexu, bo chyba z innej firmy o takich wymiarach nie ma.Marzenko 80 to właśnie kocyk Drewex. Ja mam poszewkę tego wymiar(135x100) i nie chce już kombinować. Pewnie użyję go tylko latem do przykrywania małego no ale co zrobić.
mamamatysia
Fanka BB :)
Dokładnie Marzenko 80 inne firmy maja tylko małe.Znajoma włożyła do powłoczki mały i wisi jej taki kikut. Mnie by to z równowagi wyprowadziło tym bardziej, ze jeszcze dopieszczam kącik Filipka.Dziś powiesiłam baldachim(wreszcie).Oto zdjęcia naszego jeszcze niedopieszczonego kącika:-).Muszę coś jeszcze na ścianę nad łóżeczko rzucić.
Załączniki
joannn, barmanko - ja nastawiona byłam właśnie na lovelę albo jelpa, ale nie było go w tym sklepiku gdzie dziś się znalazłam, a zależało mi na przedpopołudniowym praniu. Stwierdziłam więc, że wypróbuję to co jest - dlatego kupiłam proszek "dzidziuś". Płyn "dzidziuś" nie podszedł mi, dlatego kupiłam lenora (osobiście uwielbiam markę lenor, wiec chyba przy płynie zostanę, a z proszki będę nadal testowała). Poza tym wieczorkiem jadę na większe zakupy z M - więc zobaczę co da sie jeszcze kupić ;-)
M
Marzena80
Gość
To już w ogóle wolałabym w poszwę nie ubierać mniejszego kocyka. Też się naszukałam i tylko te znalazłam. Zamówiłaś na allegro czy gdzieś indziej?Dokładnie Marzenko 80 inne firmy maja tylko małe.Znajoma włożyła do powłoczki mały i wisi jej taki kikut. Mnie by to z równowagi wyprowadziło tym bardziej, ze jeszcze dopieszczam kącik Filipka.Dziś powiesiłam baldachim(wreszcie).Oto zdjęcia naszego jeszcze niedopieszczonego kącika:-).Muszę coś jeszcze na ścianę nad łóżeczko rzucić.
princess- o widze ze juz masz neta i dolaczylas do nas... super... nojuz malo zostalo...
mamamatysia- sliczna ta posciel super...
Ja dzis juz po zakupach... zrobilam troszke do domku... a ja juz lepiej sie czuje... oczywiscie jak w dzien a w nocy znow pewnie sie zacznie dziac... mala skacze jak szalona...
siostra mego M miala mi wyslac ciuszki i czekam na nie i czekam a tu dupa....
juz mnie to wpienia... bo nie lubie sie upraszac o cos... a wyslalam jej kase na paczke aby nie musiala wydawac swojej kasy... a teraz nie moge sie doprosic....
mamamatysia- sliczna ta posciel super...
Ja dzis juz po zakupach... zrobilam troszke do domku... a ja juz lepiej sie czuje... oczywiscie jak w dzien a w nocy znow pewnie sie zacznie dziac... mala skacze jak szalona...
siostra mego M miala mi wyslac ciuszki i czekam na nie i czekam a tu dupa....
juz mnie to wpienia... bo nie lubie sie upraszac o cos... a wyslalam jej kase na paczke aby nie musiala wydawac swojej kasy... a teraz nie moge sie doprosic....
Aga_k_m - chyba też się zdecyduję na jakiś płyn - bo wiadomo - jest łagodniejszy :-) obym tylko tu jakiś dostała..
Mamamatysia - ślicznie :-) mój bobas będzie miał kolory pomarańczowe baldachimu. Jak kiedyś uwielbiałam niebieski tak teraz coś mnie do niego aż tak nie ciągnie.. Najlepsze jest to, że nie przepadam za kolorem zielonym - tylko w naturze ten kolor wydaje mi się piękny! A kupiłam wózek zielony
Mamamatysia - ślicznie :-) mój bobas będzie miał kolory pomarańczowe baldachimu. Jak kiedyś uwielbiałam niebieski tak teraz coś mnie do niego aż tak nie ciągnie.. Najlepsze jest to, że nie przepadam za kolorem zielonym - tylko w naturze ten kolor wydaje mi się piękny! A kupiłam wózek zielony
reklama
mamamatysia
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczynki:-). Cieszę się, ze Wam się podoba. Miało być kremowo(bo liczyłam na córcię)a tak jest niebiesko.
Joannn tez nie przepadam za zielonym.Chyba, że takim jak teraz na drzewach.
Na sciany znalazłam naklejeczki na allego tylko, że strasznie przedzone:-(.Będe szukała dalej może cos wypatrzę
Joannn tez nie przepadam za zielonym.Chyba, że takim jak teraz na drzewach.
Na sciany znalazłam naklejeczki na allego tylko, że strasznie przedzone:-(.Będe szukała dalej może cos wypatrzę