barmanka79
Deus Dona Me Vi
Wielkie dzięki za informacje :-) Właśnie troszkę się obawiam prać w moim proszku.. Ja kupuję w Aldim proszek Almat - i w sumie jest na nim matka z dzieckiem ale z takim już trochę wyrośniętym, więc to raczej tylko reklama i napisu BIO nie ma, ani też słowa o dzieciach. Zerknę dziś w polskim sklepie za tymi płynami a jak nie to do Dunnes Stores może jeszcze dziś wdepnę bo mam bliżej niż Tesco
nie ma za co
ja kupiłam 2 butelki tego płynu i jak one mi się skończą to planuje przerzucić się na proszek do prania BIO i połączyć razem z naszymi ubraniami (nasze też już od jakiegoś czasu piorę w Persil Bio). no ale to wszystko zależy od tego czy synek nie będzie miał alergii
Paula - ano zaczęło się pranie prasowanie ;-)
Mamamatysia super wyszedł ci ten kącik
moje łóżeczko złożone, ale do końca jeszcze nie wiem czy będzie stało w tym miejscu gdzie teraz stoi... mąż po wczorajszym pracowitym dzionku zajął się dziś własnymi przyjemnościami :-) (ćwiczył cały poranek - stwierdził że musi nadrobić święta i gości których mieliśmy), no nic - jutro pojeździmy a gratami po mieszkaniu ;-)
Aga_k_m ja pamiętam jak ty kiedyś mówiłaś że tobie nie odpowiada zapach tego Dzidziusia, że jak dla ciebie to on śmierdzi - nieźle mnie wtedy wystraszyłaś