reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dziewczyny, zna się któraś z Was na analizie SWOT, segemtacji rynku i stategi marketingowej? jak przystało na dobrego humaniste, podjełam się pomocy z zakresu marketingu i utknełam w martwym punkcie. Teorie ogarnełam, ale z praktyką leże i kwicze. Prosze, chociaż jedno słówko...

reklama
To tak jak i ja :-D Zreszta do tej pory, raczej mam przyjaciol plci meskiej niz zenskiej. Jakos z babkami to sie dobrze plotkuje, a z facetami to o konkretach dobrze mi sie gada :happy:

no dokładnie Slonko!!!
Ja nawet powiem tak -bardziej zaufam facetowi niż kobiecie (przepraszam, Was kobitki - ale taka prawda..To jest forum - wiec mamy wzajemny temat łączący nas i wzajmenie się wspieramy - nie znając się). W realu, mało którą kobietkę stać na to aby powiedzieć to co myśli - a facet w 100% powie szczerą prawdę (nawet gdy ona zaboli).. NO i jeszcze te fałszywe komplementy, hehe;-)

a oto dowód mojego chłopaczyskowatego życiorysu:
podstawówka - 1 przyjaciółka (szczera i prawdziwa - dzisiaj właśnie u mnie była na kawce)
szkoła średnia - Technikum Budowlane (i tu już sprawa jasna, hehe) - przyjaciółki brak, za to 2 b.dobre koleżanki, a przyjaciół (w męskim wydaniu) - 3
studia - Uniwersytet Przyrodniczy, kierunek - Inżynieria Środowiska (specjalność inżynieria sanitarna, wodna i melioracyjna): przyjaciółka - 1 (traktuję ją jak siostrę, ma identyczne podejście do kobiet i facetów jak ja), a przyjaciół (w męskim wydaniu) - 2 (studia inż) i 2 (mgr-ka)
Poza tym mam mnóstwo super kolegów, no i chyba dlatego też tak dobrze nam się układa z M..

wcale sobie nie poszło :-p ja jestem ;-)
wzięłam się za wypisywanie kartek świątecznych :tak: no a teraz ide jakąś zupke wstawić, dziś będzie szczawiowa (niestety przecier ze słoika :baffled:)

barmanka - ale mi smaka tą szczawiową narobiłaś... kurcze... też mam słoik gdzieś zbunkrowany - ale to nie jest to...

dziewczyny, zna się któraś z Was na analizie SWOT, segemtacji rynku i stategi marketingowej? jak przystało na dobrego humaniste, podjełam się pomocy z zakresu marketingu i utknełam w martwym punkcie. Teorie ogarnełam, ale z praktyką leże i kwicze. Prosze, chociaż jedno słówko...

bozie tsarinka ja to miałam jakieś 6 lat temu na studiach i teraz to nic a nic nie pamiętam :eek:

reklama
Do góry