reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

confi - a dziękuję, dziękuję :-D

mamamatysia - rewelacja!!! w takich warunkach to można rodzić i rodzić :-D

slonko - już przejrzałam wszystkie dzisiejsze posty - i jestem zachwycona Waszym Pokoikiem!!! Jest po prostu piękny :)))

reklama
mamamatysia - nie kuś już bardziej, bo zaraz się spakuję i będę wspólnie z Tobą oczekiwała tego ważnego momentu!!!
Tak patrzę na te fotki i przypominam sobie wycieczkę po moim oddziale - normalnie "dwa światy"...

normalnie az sie chce rodzic!!!!!w takich warunkach
to musi byc bardzo dobry szpital.....tak mi sie kojarzy ze w tychach jest b.dobry szpital czy to prawda!
super ze mozesz rodzic w wodzie znowu!!
powodzenia
tez o tym marze zobaczymy....

slonkoonline - pokoik śliczny i pojemny :)

aga_k_m - gratulacje

mamamatysia - śliczna sala, ja jeszcze nie byłam zwiedzać mojego szpitala ale podobno oddział jest po remoncie :-)

Niestety na oddziale położniczym pryska banka mydlana. Zwłaszcza w łazienkach.Mimo, ze wyremontowane...szkoda gadać.Ja mam nadzieje, że uda mi się chociaż załatwić pokoik dwuosobowy.Chociaż duże sale tez maja plusik bo maluszka możesz zostawić pod opieką "współlokatorek" i iść pod prysznic np. Życie pokaże co będzie. Nieważne w jakich warunkach byle nasze maleństwa kochane szybko i zdrowo na ten świat przyszły.Czego Wam i sobie życzę:-)

slonkoonline- nie martw sie cisnieniem ja mam czesto 74/43 i zyje, a ja ide do poloznej to mam 110/60 i nigdy nie powiedziala mi ze to jest zle cisnienie, ze lepiej zeby bylo niskie niz wysokie, bo te drugie moze zagrozic dzidzi lub swiadczyc o zatruciuc ciazowym. Co do malej miednicy to ja tez nie mialam mierzonej, ale wiem ze moja kolezanka nie mogla rodzic i w sumie wyszlo to przy porodzie bo zrobili jej usg i okazalo sie ze jej synus jest za duzy.

aga km- super gratuluje, pozytywnej wizyty i zdrowej córci :-)

anula1812- moja mała tez ma główke strasznie nisko, i nozki trzyma miedzy zebrami, ale jak sie rozciaga w brzuszku to az mnie krocze boli i nie moge isc ;-)

mamamatysia- super ten pokoik

dzień dobry brzuchatki:-)
Wczorajszy dzień był tak ładny i owocny....przedświąteczne porządki zaczęte..tyle że wieczór mniej ciekawy...znowu pokłóciłam się z mężem:crazy: normalnie ten człowiek doprowadza mnie do szału..a najgorsze jest to że z byle powodu rycze ..kurcze jestem zła na siebie:crazy: zresztą tak na dobrą sprawę jak pomyślę to wszyscy mnie doprowadzają do szału...wszyscy mnie denerwują ...Naprawdę!!!
No ale dobra dzisiaj nowy dzień...i słonko znowu tak pięknie świeci:happy:
Poruszałyście temat szerokości miednicy..mój gin już na samym początku ciąży mi powiedział a nawet ostatnio powtórzył że mam bardzo ładnie rozwiniętą i dlatego nie będę miała problemów przy porodzie...choć mnie się wydawało że mam wąską bo jestem dosyć szczupłą osobą....no w sumie to byłam:-D tak czy siak powiedział mi, że u kobiet z wąską miednicą powinno być skierowanie na cc bo może zrobić się niebezpiecznie przy porodzie...
aga_k_m gratuluję pozytywnych wyników z wizyty u lekarza:-)
mamamatysia czemu piszesz że na oddziale położniczym bańka pęka??? ja chcę rodzić w Tychach ...tzn jestem zdecydowana tylko wybrać się tam jakoś nie mogę...przekładam to z tygodnia na tydzień:-)
Dobra kochaniutkie idę zjeść jakieś śniadanko i uciekam z domu...bo pogoda dzisiaj będzie piękna:tak: ale jeszcze pewnie zaglądnę

w ogóle to wstawać śpiochy wstrętne!!!:-D:-D:-D

nina27- nie przejmuj sie ja tez mam czasami takie dni, ze cala rodzina mnie denerwuje i nie mam ochoty z nikim gadac:angry:. U nas tez od rana piekna pogoda słoneczko świeci, az zyc sie chce :-), bo wczoraj caly dzien było pochmurnie :-(

reklama
Do góry