reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Domi może juz tuli swoje malenstwo :-)

Miminka2 głową do góry. Chyba każda z nas ma bądź miała gorsze dni. Im bliżej porodu to wszystko bardziej nas stresuje ale będzie dobrze :-)

Gosia wlasnie o Tobie od rana myslalam ;-) Gratulacje:-) ,niech corcia zdrowo rosnie :-):-)

Domi wszyscy tu na Ciebie czekamy :tak: mam nadzieje ze juz jestes po.

Qrde dziewczyny jak tu sie cichutko zrobilo :-( wogole jakiegos dola lapie ze wszyscy hurtem rodza ... masakrycznie mi sie dzien za dniem, godzina za godzina ciagnie :unsure:

Kasiodek4-dzięki no u mnie ewidentnie teraz te gorsze dni [emoji20], Justa -gratulacje ;) Porannakawa- u mnie to samo jakis dołek mi sie włączył... Domi - milczysz to chyba tulisz juz maleństwo :) oby czekamy na wiadomości..

reklama
Justa gratuluję! Zazdroszczę Ci, że jesteście już razem:-)

porannakawa, miminka, ja mam tak samo. Już bym chciała. Nawet zaczęłam pić liście malin :-(

Domi,
jak sytuacja? Trzymamy bardzo mocno kciuki! :-)

Szkrabek,
w którym szpitalu w końcu rodziłaś? Fajne imię wybrałaś dla synka - Kosma, bardzo ładne :tak: . Przyznam szczerze, że mnie zaintrygowałaś bo pierwszy raz o takim słyszę :-)

Aaaaa właśnie! Mi się kilka dni temu śniło, że Rumcajsowa Hanka urodziła córeczkę, a my wszystkie siedziałyśmy na korytarzu przed porodówką i dopingowałyśmy :-)

Do góry