reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Rumcajsowa hanka ja tez tak mialam kupione ;).
Najwyzej troche zaduze beda chyba ze twoja pociecha z tych wiekszych będzie. Ja tez ze szpitala w 62 przywiozlam kombinezon 68. Mój okruszek miał 53cm.

Basia o wow :-D!!! Ja myslalam ze Ty juz wstalas :-D ..ale nie martw sie w zeszlym tyg tak mialam ze praktycznie cala noc nie spalam :sorry: hormony chyba :eek:
Ja z reszta juz sie nie klade..trzeba dzieciaki odstawic do przedszkola i starszaki budzic ..a pozniej w miasto ehhh .

Ja juz wstalam i to z bólem głowy i próbuje namówić moja 3 latke by sie ubrała do przedszkola ( już powinnismy wyjsć. )
Przedszkole ma przerwę od 21 grudnia do 15 stycznia- nie jest to najlepszy dla nas okres..
Podjęłam tez "wiekopomna decyzje " i 18 grudnia - piątek to będzie mój ostatni dzien pracy. I mam nadzieje, ze do środy następnego tygodnia urodzę- chciałabym przed świętami...

Ostatnia edycja:
reklama
Dreddka nie no nie wierze :-D ja myslalam ze Ty pojdziesz urodzisz i z porodowki do pracy :-D..a tak na powaznie to czas najwyzszy :tak:
..u mnie tez dzieciaki maja dluga przerwe swiateczna ;-)... mam nadzieje ze spadnie snieg bo inaczej bedzie ciezko zapelnic im czas :baffled:

Do góry