reklama
Justa8383
Fanka BB :)
Jestem Zuzia, ważę 3550, 55 cm i mam 10 pkt urodziłam się o 15:20 :-)
Poród cc
Poród cc
Jestem Zuzia, ważę 3550, 55 cm i mam 10 pkt urodziłam się o 15:20 :-)
Poród cc
Witamy Cie Zuziu na świecie :-* rośnij zdrowo a mama niech nabiera sił :-)
porannakawa
Gosia wlasnie o Tobie od rana myslalam ;-) Gratulacje:-) ,niech corcia zdrowo rosnie :-):-)
Domi wszyscy tu na Ciebie czekamy mam nadzieje ze juz jestes po.
Qrde dziewczyny jak tu sie cichutko zrobilo :-( wogole jakiegos dola lapie ze wszyscy hurtem rodza ... masakrycznie mi sie dzien za dniem, godzina za godzina ciagnie
Domi wszyscy tu na Ciebie czekamy mam nadzieje ze juz jestes po.
Qrde dziewczyny jak tu sie cichutko zrobilo :-( wogole jakiegos dola lapie ze wszyscy hurtem rodza ... masakrycznie mi sie dzien za dniem, godzina za godzina ciagnie
kulkaPrzytulka
Justa - GRATULACJE))
porannakawa
aaaa Justa glupia Ja , nie zauwazylam :-) Cudowne wiesci, gratulacje:-) Witaj na swiecie Zuziu .. Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny :-)
reklama
traktorzystka
Justa gratuluję! Zazdroszczę Ci, że jesteście już razem:-)
porannakawa, miminka, ja mam tak samo. Już bym chciała. Nawet zaczęłam pić liście malin :-(
Domi, jak sytuacja? Trzymamy bardzo mocno kciuki! :-)
Szkrabek, w którym szpitalu w końcu rodziłaś? Fajne imię wybrałaś dla synka - Kosma, bardzo ładne . Przyznam szczerze, że mnie zaintrygowałaś bo pierwszy raz o takim słyszę :-)
Aaaaa właśnie! Mi się kilka dni temu śniło, że Rumcajsowa Hanka urodziła córeczkę, a my wszystkie siedziałyśmy na korytarzu przed porodówką i dopingowałyśmy :-)
porannakawa, miminka, ja mam tak samo. Już bym chciała. Nawet zaczęłam pić liście malin :-(
Domi, jak sytuacja? Trzymamy bardzo mocno kciuki! :-)
Szkrabek, w którym szpitalu w końcu rodziłaś? Fajne imię wybrałaś dla synka - Kosma, bardzo ładne . Przyznam szczerze, że mnie zaintrygowałaś bo pierwszy raz o takim słyszę :-)
Aaaaa właśnie! Mi się kilka dni temu śniło, że Rumcajsowa Hanka urodziła córeczkę, a my wszystkie siedziałyśmy na korytarzu przed porodówką i dopingowałyśmy :-)