reklama
Hey dziewczyny nie miałem neta w szpitalu a wiec tak Agatka ur.7/12/2015 godz 9:04 waga 3085g dl51cm zdrowe i śliczna jest spi całe noce tylko zje i dalej spi karmię piersią w poniedziałek znieczulenie odeszło już koło 12 w południe a wieczorem ok 22 juz chodzilam nie powiem że nie bolało bo bolało ale jak patrzę na swoją niunie to wszystko mijs nie wiem które urodziła bo nie czytałem bo dopiero do domu wróciłam i odrazu wam chciałem napisac szwy jeszcze mam ale w piątek polozna przyjdzie i zdejmie a moja niuni ma doleczki w każdy pokoju po Mai bo ona na tylko w jednym . Jutro się ogarnę i opiszę co i jak na odpowiednim watku
Gratuluję Mamusia co urodziły buziaki kochane
Gratuluję Mamusia co urodziły buziaki kochane
traktorzystka
Fanka BB :)
Gosia gratuluję! :-)
Aenye, Szkrabek
Widzę że mamy ten sam termin;-) ja również w poniedziałek na wizyte lecę ale mam taka cichą nadzieję że tak jak przy pierwszej ciąży wszystko zacznie się równo w terminie albo i szybciej;-)
kulkaPrzytulka
Gosia GRATULACJE ))
rumcajsowa hanka
Zaangażowana w BB
Gosia - gratki
ja nie mam skurczy, a chyba powinnam, Boli troszke brzuch jak na okres, ale tyci, tyci
ja nie mam skurczy, a chyba powinnam, Boli troszke brzuch jak na okres, ale tyci, tyci
miminka2
Gosia Gratulacje [emoji4] ! ! ... Ale sie zaczęło rozkręcać, fajnie i zazdroszczę tym co juz mogą tulić swoje maleństwa, ja zaczynam sie stresować chociaz jeszcze troche czasu do terminu to tak juz bym chciała zeby było po ehh :/ coraz ciężej i psychicznie i fizycznie..
reklama