reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Aenye super ze wszystko ok i do domku idzesz to cc masz jeden dzien po mnie :-p ciekawo czy wytrwasz:laugh2:

Domi nico nie ruszam przy tym oku bo sie boje moze samo zejdzie:-p a obiadki gotuje tesciowka ale ja wymyslam co:happy: na dzis mam paluszki rybne i frytki rosolek jest dla Mai wiec gitara hhaha:happy:
Czekam naprzesylke bo zamowilam nowy namiot na ogrod no i maja przyjsc prezenty dla siostrzencow meza :-p ale tak mi sie spac chce ze chyba sie poloze za oknem szaro buro i ponuro:baffled: i nie chce mi sie nico robic z tego co mialam zaplanowane:eek:

reklama
Eeeee no, nie mówcie mi teraz o żadnych zabobonach :no:. Nie znam żadnych w temacie ciężarnej na pogrzebie i nie chcę znać. Nawet nie pomyślałam, że takowe istnieją.
Domi pisze:
Kurcze po serialu chce sie wykąpać, ale jak umyć głowe z rozciętym paluchem? Chyba rekawiczke założe...
Ha! Ja właśnie przez 2 dni myłam się w gumowej rękawiczce :-D.
Aenye, no to przedziwne rzeczy się u Ciebie wyrabiają :-). Ale skoro jesteś zbadana z góry do dołu i lekarze stwierdzili, że możesz wyjść, to zwiewaj stamtąd do domu! :-)
Szkrabek, Ty pod kreska, ale chociaż masz wytłumaczenie bo prezenty masz z głowy. A ja nic. Kasy brakuje w tym miesiącu, a ja dzisiaj jeszcze kupiłam parę rzeczy do Szlachetnej Paczki dla tej rodziny. A karty kredytowej nie mamy :-p. Trzeba się było pozbyć do kredytu hipotecznego i jakoś tak zostało. Może musimy przemyśleć uruchomienie jakiegoś niewielkiego debetu na koncie, tak na wszelki wypadek...

Dzag mojego meza sis byla w 4miesiacu ciazy i byla na pogrzebie swojego taty i nico jej sie nie stalo i jechala z Anglii do pl i dala rady wiec ty tez dasz tylko uwaz na siebie;-)

Mi przyszed namiot na ogrod i kurier mnie obudzil bo polozylam sie spac na chwile i przyszedl jeden prezent dla sis synka;-) jeszcze 2przyjda a jutro kupie prezent dla malucha ma 1,5roczku;-) no i dla Mai na mikolajki musze cos kupic ;-)

O 10.55 urodziłam śliczną Sare. 3280 wagi i 56 cm chyba bo mąż był u niej. Ja dostałam ją tylko na pierś i potem do inkubatora bo w37 sprawdzają czy wszystko ok trochę jak wcześniaka. Ja się przespie i idę na poszukiwania jej. Rodziłam SN i bez nacięcia, położna ze szpitala mnie tak kierowała że mam tylko trzy szwy na zewnętrznej skórze
Pozdrawiam

@Kika7878 gratuluje!!! Kolejna slicznotka powitana na swiecie :) duzo zdrowka dla was!!!

@dzag82 No dalam rade z rekawiczka haha. Naczynia tez bd musiala ogarnac w rekawicy.

Piszecie o prezentach... Uf jak dobrze ze my tylko temu mlodemu bratu od G dajemy pod choinke. Z tesciowa ustalilam ze nie robimy sobie prezentow, bo i tak u niej i u nas krucho z kasa, bo my dopiero sie urzadzamy a ona ciagle na zwolnieniu po operacji, wiec wiadomo. Cos dla naszego serduszka pewnie kupimy, ale co jak on bedzie mial z 3tyg :D no i mojemu tez by sie cos nalezalo, ale jak mam to zrobic skoro on ma karte do bankomatu i tylko on zarzadza pieniedzmi?? Najwyzej cos sama od siebie zrobie, ale naweet seksem go nie urocze bo za wczesnie bedzie grrrr.
Nie mam pomyslu na obiad. Totalna pustka w glowie...

O 10.55 urodziłam śliczną Sare. 3280 wagi i 56 cm chyba bo mąż był u niej. Ja dostałam ją tylko na pierś i potem do inkubatora bo w37 sprawdzają czy wszystko ok trochę jak wcześniaka. Ja się przespie i idę na poszukiwania jej. Rodziłam SN i bez nacięcia, położna ze szpitala mnie tak kierowała że mam tylko trzy szwy na zewnętrznej skórze
Pozdrawiam

Kochana gratuluję! Mamy podium zapełnione 3 dziewczynkami :-D wspaniale i dużooo zdrówka dla Was teraz :-)

Mała miała komplet punktów Apgar? :-)

Kika gratulacje:)))))

piszecie o sąsiadach.. ja mam nad sobą taką mega drącą się kobietę.. tak krzyczy na dzieci, ze masakra.. dobrze, ze w koncu pracę znalazła i teraz nie ma czasu sę drzeć na te bidulki;)

@quchasia ja bym jej zwrocila uwage na klatce schodowej... Bez przesady, ale nie kazdy chce slyszec co sie u niej dzieje w domu, glupie babsko.

Gr znowu nogi mocniej mi napuchly... :(

reklama
Do góry