Melisska32
Fanka BB :)
Kika serdeczne gratulacje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oh znam Twój ból... u mnie też czuć, tu w ogole nie ma wentylacji i kratek, w żadnym mieszkaniu, masakra jakas! i najgorzej jak ktoś robi jakies smierdzące mieso, bleeeeeeeeeee. Wtedy od razu mi sie podnosi...Ja też mieszkam w bloku, na parterze... Chyab odgłosy mi tak nie przeszkadzają jak zapachy... Od 7 rano do wieczora wiadomo co bedzie na obiad u sąsaidów. Bleee Ciagle muszę wietrzyć
ja też nie, ale nie umiem siedzieć cicho, gdy ktoś zaklóca mój spokoj...ja się nie lubię wtrącać w sprawy innych;p
Szyjka ledwo co jest??? Tzn że rodzisz dzisiaj? hihiByłam dziś na wizycie, szyjka ledwo co jest, lekarz powiedział, że ciąża jest już donoszona. Kolejna wizyta za tydzień. I ułożyłam z położną plan porodu :-)
Ty tez sie pochwal!! ;-)Za niedługo jedziemy na sesję ciążową ciekawa jestem co tego wyjdzie!
Justa chcesz mi powiedzieć, że już gotowa jestes? :-) Ja sie też dzis nachodziłam, aż musielismy przyśpieszyć zakupy bo brzuch mnie rozbolałJa sie dziś na chodzilam, liczę na 4 miejsce na liście.