reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Aenye super ze wszystko ok i do domku idzesz to cc masz jeden dzien po mnie :-p ciekawo czy wytrwasz:laugh2:

Domi nico nie ruszam przy tym oku bo sie boje moze samo zejdzie:-p a obiadki gotuje tesciowka ale ja wymyslam co:happy: na dzis mam paluszki rybne i frytki rosolek jest dla Mai wiec gitara hhaha:happy:
Czekam naprzesylke bo zamowilam nowy namiot na ogrod no i maja przyjsc prezenty dla siostrzencow meza :-p ale tak mi sie spac chce ze chyba sie poloze za oknem szaro buro i ponuro:baffled: i nie chce mi sie nico robic z tego co mialam zaplanowane:eek:

reklama
Eeeee no, nie mówcie mi teraz o żadnych zabobonach :no:. Nie znam żadnych w temacie ciężarnej na pogrzebie i nie chcę znać. Nawet nie pomyślałam, że takowe istnieją.
Domi pisze:
Kurcze po serialu chce sie wykąpać, ale jak umyć głowe z rozciętym paluchem? Chyba rekawiczke założe...
Ha! Ja właśnie przez 2 dni myłam się w gumowej rękawiczce :-D.
Aenye, no to przedziwne rzeczy się u Ciebie wyrabiają :-). Ale skoro jesteś zbadana z góry do dołu i lekarze stwierdzili, że możesz wyjść, to zwiewaj stamtąd do domu! :-)
Szkrabek, Ty pod kreska, ale chociaż masz wytłumaczenie bo prezenty masz z głowy. A ja nic. Kasy brakuje w tym miesiącu, a ja dzisiaj jeszcze kupiłam parę rzeczy do Szlachetnej Paczki dla tej rodziny. A karty kredytowej nie mamy :-p. Trzeba się było pozbyć do kredytu hipotecznego i jakoś tak zostało. Może musimy przemyśleć uruchomienie jakiegoś niewielkiego debetu na koncie, tak na wszelki wypadek...

Dzag mojego meza sis byla w 4miesiacu ciazy i byla na pogrzebie swojego taty i nico jej sie nie stalo i jechala z Anglii do pl i dala rady wiec ty tez dasz tylko uwaz na siebie;-)

Mi przyszed namiot na ogrod i kurier mnie obudzil bo polozylam sie spac na chwile i przyszedl jeden prezent dla sis synka;-) jeszcze 2przyjda a jutro kupie prezent dla malucha ma 1,5roczku;-) no i dla Mai na mikolajki musze cos kupic ;-)

O 10.55 urodziłam śliczną Sare. 3280 wagi i 56 cm chyba bo mąż był u niej. Ja dostałam ją tylko na pierś i potem do inkubatora bo w37 sprawdzają czy wszystko ok trochę jak wcześniaka. Ja się przespie i idę na poszukiwania jej. Rodziłam SN i bez nacięcia, położna ze szpitala mnie tak kierowała że mam tylko trzy szwy na zewnętrznej skórze
Pozdrawiam

@Kika7878 gratuluje!!! Kolejna slicznotka powitana na swiecie :) duzo zdrowka dla was!!!

@dzag82 No dalam rade z rekawiczka haha. Naczynia tez bd musiala ogarnac w rekawicy.

Piszecie o prezentach... Uf jak dobrze ze my tylko temu mlodemu bratu od G dajemy pod choinke. Z tesciowa ustalilam ze nie robimy sobie prezentow, bo i tak u niej i u nas krucho z kasa, bo my dopiero sie urzadzamy a ona ciagle na zwolnieniu po operacji, wiec wiadomo. Cos dla naszego serduszka pewnie kupimy, ale co jak on bedzie mial z 3tyg :D no i mojemu tez by sie cos nalezalo, ale jak mam to zrobic skoro on ma karte do bankomatu i tylko on zarzadza pieniedzmi?? Najwyzej cos sama od siebie zrobie, ale naweet seksem go nie urocze bo za wczesnie bedzie grrrr.
Nie mam pomyslu na obiad. Totalna pustka w glowie...

O 10.55 urodziłam śliczną Sare. 3280 wagi i 56 cm chyba bo mąż był u niej. Ja dostałam ją tylko na pierś i potem do inkubatora bo w37 sprawdzają czy wszystko ok trochę jak wcześniaka. Ja się przespie i idę na poszukiwania jej. Rodziłam SN i bez nacięcia, położna ze szpitala mnie tak kierowała że mam tylko trzy szwy na zewnętrznej skórze
Pozdrawiam

Kochana gratuluję! Mamy podium zapełnione 3 dziewczynkami :-D wspaniale i dużooo zdrówka dla Was teraz :-)

Mała miała komplet punktów Apgar? :-)

Kika gratulacje:)))))

piszecie o sąsiadach.. ja mam nad sobą taką mega drącą się kobietę.. tak krzyczy na dzieci, ze masakra.. dobrze, ze w koncu pracę znalazła i teraz nie ma czasu sę drzeć na te bidulki;)

@quchasia ja bym jej zwrocila uwage na klatce schodowej... Bez przesady, ale nie kazdy chce slyszec co sie u niej dzieje w domu, glupie babsko.

Gr znowu nogi mocniej mi napuchly... :(

reklama
Do góry