reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Tymek daje mi popalić. Strasznie się rozpycha. Bardzo boli mnie krocze i jajniki :-( główka mi tam się rozpycha :-( jeszcze trochę.... Juz nie mam czasem sił :-(

Auliya gratuluję. Nie mogłam uwierzyć z rana. Też bym chciała tak szybko.

Dziś pojechaliśmy do galerii. Wczoraj jeszcze lezalam i czekałam na rozwój sytuacji a dziś plasam sobie jakby niby nic :-) z jednej strony się cieszę ale z drugiej miałabym już za sobą, mąż się chyba zestresowal bo oglądał dziś co trzeba do wyprawki kupić ( heh. Jak ja już wszystko kupiłam zorganizowalam i to sama) i oglądał jak kąpać dziecko. Nie komentowalam bo w szoku byłam

Pigula jeszcze tylko troche:-) dasz rade
Justa szybko sie ten twoj obudzil:-)
Ja dzisiaj jakis kiepski dzien mam. Od rana ciagle placze bez powodow bez przerwy. Ja nie wiem chyba jakas depresja mnie dopadla.
Mala to od 2 dni jakas dyskoteke sobie urzadza ze ani sobie miejsca przez to znalezc nie potrafie:-\ ehh

jeja ile czytania i jaka nowinka;)

Auliya gratki;D

nowe Dziewczyny- witajcie;)

Dzag- oby szybko mężulek pojał, że księciunio z niego nie jest o niech nie zadziera nosa!

OlaSzy, ale tak jak dopytują Dziewcyzny- czemu nie da rady przyspieszyć porodu? Ty nie chcesz czy jak? Bidulo tyle się umeczysz:*

Hej Laski!!!
Qrcze nie ma czlowieka chwile a atu takie wiadomosci :-) uwierzyc normalnie nie moglam :szok: Auliya no expres ....expres !!!
Doslownie zaczelam sie bac czy ja w razie czego dojade ... :-D No z szoku wyjsc nie moge !!!

Ehhhh.... Jutro wiecej napisze bo dzien na wariackich papierach jeszcze maluchy tak daja dzisiaj popalic....cale szczescie jutro poniedzialek !!:confused2: ......a i jeszcze jedno.... Laski w srode pelnia ...ktora nastepna ? :cool2:
OlaSzy mega dziwny ten szpital :-( Ja bym sie chyba juz na wlasnie zyczenie wypisala i przyjela do innego .

Witam nowe mamuski !!!:-)

ps. Auliya cudnaaa Ala :tak: wlasnie fotke widzialam.

Ostatnia edycja:
Auliya- gratuluje!
Nie jestem w stanie was doczytać .

Co do skarg na mężów, porządku itp To u nas jest jakoś odwrotnie. To moj m. zdaniem się czepia o pozostawione kremy i waciki, otwarte pudełka itp... I itp i ja tego nie rozumiem ;) ale staram się ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe dziewczyny :-)
Auliya wielkie gratulacje, aż zazdroszczę też chcę już urodzić.
Przywiozłam łóżeczko, przewijak, wanienke i torbę ciuszków od siostry męża. Mam wszystko :-)
Z starszą mąż na doraźnej był bo od wczoraj gardło ja bili i śpi, stan podgoraczokowy, okazało się że ma dość ostre zapalenie gardła. Trzy dni w domu będzie ale może dojdzie do siebie. Miłego wieczoru

Do góry