@..aenye hmm... tak jakby wlasnie na zbliżający sie poród sie zanosilo, ale moze jednak to niestrawność. Oby to drugie
A jesli chodzi o wrzucanie zdjęć dziecka na otwarty to ja nie bardzo, bo jakos nie chce zeby każdy mial dostęp do zdjęć mojego malucha. To w koncu internet, tu różni ludzie zaglądają.
@.szkrabek tak tak, szwagierka bedzie z nami. W innym wypadku ta wizyta by nie miala sensu bo nic byśmy nie pogadaly. Ale chce zeby bylo juz po
@apolinka no ta opuchlizna to szok jakis. Nogi puchna i puchna
w wannie to zamiast sie kapac chyba powinnam powiedziec ze podgrzewalam parowki w wodzie haha. Ale nie no naprawde, porażka. Mi sie wlasnie oczki kleja to uciekam spac, Tobie rowniez zycze aby z 5zl zrobily sie senne oczka.
@Dreddka łącze sie w bólu opuchnietych
@basiaw24 hihi no za niedlugo bedzie tak jak mowisz. Ile nocy nieprzespanych. Wtedy to dopiero pewnie będzie tryb dzialania - zombie.
@Gosia25 ja wlasnie zanim zaczelam.pisac tego posta to bylam w wannie i tez akcja golenie bo 14dni do terminu tak jak u Ciebie
nigdy nie wiadomo. I meczylam sie w tej wannie, nie dosc ze ledwo co umialam.dac sobie rade to jeszcze te grubasne syry mnie spowalnialy. Ah.
Ide spac! Dobrej nocy kazdej z was