reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Tymek daje mi popalić. Strasznie się rozpycha. Bardzo boli mnie krocze i jajniki :-( główka mi tam się rozpycha :-( jeszcze trochę.... Juz nie mam czasem sił :-(

Auliya gratuluję. Nie mogłam uwierzyć z rana. Też bym chciała tak szybko.

Dziś pojechaliśmy do galerii. Wczoraj jeszcze lezalam i czekałam na rozwój sytuacji a dziś plasam sobie jakby niby nic :-) z jednej strony się cieszę ale z drugiej miałabym już za sobą, mąż się chyba zestresowal bo oglądał dziś co trzeba do wyprawki kupić ( heh. Jak ja już wszystko kupiłam zorganizowalam i to sama) i oglądał jak kąpać dziecko. Nie komentowalam bo w szoku byłam

Pigula jeszcze tylko troche:-) dasz rade
Justa szybko sie ten twoj obudzil:-)
Ja dzisiaj jakis kiepski dzien mam. Od rana ciagle placze bez powodow bez przerwy. Ja nie wiem chyba jakas depresja mnie dopadla.
Mala to od 2 dni jakas dyskoteke sobie urzadza ze ani sobie miejsca przez to znalezc nie potrafie:-\ ehh

jeja ile czytania i jaka nowinka;)

Auliya gratki;D

nowe Dziewczyny- witajcie;)

Dzag- oby szybko mężulek pojał, że księciunio z niego nie jest o niech nie zadziera nosa!

OlaSzy, ale tak jak dopytują Dziewcyzny- czemu nie da rady przyspieszyć porodu? Ty nie chcesz czy jak? Bidulo tyle się umeczysz:*

Hej Laski!!!
Qrcze nie ma czlowieka chwile a atu takie wiadomosci :-) uwierzyc normalnie nie moglam :szok: Auliya no expres ....expres !!!
Doslownie zaczelam sie bac czy ja w razie czego dojade ... :-D No z szoku wyjsc nie moge !!!

Ehhhh.... Jutro wiecej napisze bo dzien na wariackich papierach jeszcze maluchy tak daja dzisiaj popalic....cale szczescie jutro poniedzialek !!:confused2: ......a i jeszcze jedno.... Laski w srode pelnia ...ktora nastepna ? :cool2:
OlaSzy mega dziwny ten szpital :-( Ja bym sie chyba juz na wlasnie zyczenie wypisala i przyjela do innego .

Witam nowe mamuski !!!:-)

ps. Auliya cudnaaa Ala :tak: wlasnie fotke widzialam.

Ostatnia edycja:
Auliya- gratuluje!
Nie jestem w stanie was doczytać .

Co do skarg na mężów, porządku itp To u nas jest jakoś odwrotnie. To moj m. zdaniem się czepia o pozostawione kremy i waciki, otwarte pudełka itp... I itp i ja tego nie rozumiem ;) ale staram się ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe dziewczyny :-)
Auliya wielkie gratulacje, aż zazdroszczę też chcę już urodzić.
Przywiozłam łóżeczko, przewijak, wanienke i torbę ciuszków od siostry męża. Mam wszystko :-)
Z starszą mąż na doraźnej był bo od wczoraj gardło ja bili i śpi, stan podgoraczokowy, okazało się że ma dość ostre zapalenie gardła. Trzy dni w domu będzie ale może dojdzie do siebie. Miłego wieczoru

Do góry