Musze zeszycik sobie zalozyc i notowac wasze rady
@quchasia no tesciowa ma duzo rad, między innymi takie: nie uzywaj pieluch tetrowych bo się maly przyzwyczai do nich, nie dawaj smoczka bo później nie oduczysz, nie dawaj łóżeczka do sypialni, tylko do pokoju mlodego, bo pozniej nie będziesz umiala go uspokoic w nocy jak pojdzie do siebie itp. O tym sciaganiu pokarmu do konca to chyba tez ona.mi mówiła bo niby jakies cos mi sie zrobi i operacje pozniej bede miala... wiec chyba nie do konca wszystkie rady wezme do serca hehe
@Gosia25 no tu polozna przyjdzie na pewno. Ale kurde mam nadzieje ze to ze nie mam pokoju urzadzonego dla mlodego to nie zbrodnia? Ale porzadek bede miala wiadomo.
@dzag82 myślisz ze skoro szybko zaczela mi leciec ta siara to znak ze bedzie pokarm i bedzie go wystarczajaco? Hm no fajowo by było
no mam takie do karmienia materialowe 3 kupione. Nie maja zadnych usztywnien. A to bede w nich spala..
@Dreddka ale fajnie, ja tez bym chetnie odwiedzila Polske... nadal pracujesz, podziwiam!
@dzag82 mi glupio bo ja w tej ciąży pracowalam 5dni po 12h na samym poczatku, to byly poczatki w nowej pracy, no ale przyszla ciąża i wstret do zapachow jedzenia to musialam to zostawic. Zreszta nie podpisalabym umowy wiedzac o ciąży i wkrecajac pracodawce.
@.szkrabek o kurcze, ale durne pielęgniarki sie trafily. Biedny synek, na pewno bardzo cierpial
@auliya jaki tam wstyd? Facet tez czasem moze posprzatac
moj ciagle mi gada ze ja tylko na forum, nic nie robie i w ogole. Wnerwia mnie od kilku dni straszliwie. A ja o 4 wstaje mu herbate ciepla zrobic, kanapki do pracy, pozniej zasnac nie moge, tu cos ogarne u tesciowej w domu, tu czasem pojde na nasze.mieszkanie posprztac albo rozpakowac a i tak twierdzi ze nic nie robie i bronie sie ciąża. Wlasnie mam focha na niego i nic sie nie odzywam... to nie moja wina ze lubie tu zagladac do was i popisac z wami. On idzie do pracy miedzy ludzi, chociaz twierdzi ze nie szuka tam znajomych, ale to zawsze inaczej niz ciagle w domu i w kolko kazdy dzien taki sam
Boli mnie brzuch z nerwow. Skurcze mam w sensie... musze wyluzowac.