Ja nie mam pojecia jak ubierać takie małe dzieciatko. Zapakuję do toreb dużo rzeczy i niech leżą w samochodzie. Zobaczę co będą mówiły połozne i jak inne kobiety będą ubierały swoje dzieci. Na pewno na wyjscie wezme kombinezon i jaki s kocyk do przykrycia. ALe ile warstw pod ten kombineon? Wyjdzie pewnie w praniu
Piotrusiowa - dużo zdrówka dla meża! Oj współczuję takich przeżyć
auliya - ech, zazdraszczam tego planu porodu... ale Ty juz doświadczona położnica to wiesz na co mozesz liczyć i czego się spodizewac. Ja mam nadziję, że personel szpitala bedzie wiedział co robic ;-)
Ja też robiłam zakupy u r_p77 i JustineX i HubiWorld - szybko i sprawnie
Mycie okien - za to dziękuję mojej mamusi
Ja sama bym sie nie porwała już. Nie za bardzo czuje się na siłach. Jeśli miałabym zaszkodzić sobie czy Małej to wolę zrezygnować. Ale kochana mamuśka mi ogarnela okna. Fakt, ja mam tylko dwa pokoje i kuchnię z oknami wiec duzo tego nie było....
SZkrabek - a masz wybraną juz polłożna w tym szpitalu? Taka swoją?
Szczcepionki - ja chciałabym swoje dziecko szczepic pojednynczymi szczepioakmi. Ciekawe czy jest taka możliowśc. I jak ewentualnie się o to postarac....
Siara - mi leci ciut ciut jak ścisnę sutki. I też z prawej gorzej z tym... Chciałabym bardzo karmić piersią, ale zobacyzmy jak to mi wyjdzie..
Jutro wizyta u lekarza (tylko bez usg bo on nie ma i nie robi, wiec sie nie dowiem czy mała sie odwrócila...).Mam tyle pytań i w ogóel, ale ja to jestem taki dzik, że wstydzę sie zapytac, a później ryczę, że czegoś gtam nie wiem :/
WIecie co, kilka osób mi powiedziało, że brzuch mi sie opuścił
I do tego bóle krocza (taki mega nacisk na krocze i odbyt).... Ciekawe czy nie przyjdzie mi szybciej udać sie do szpitala.... No nic, moze jutro sie czegoś na wizycie dowiem.
Spokojnej nocki