reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Aenya - super wiesci:)

Wlasnie wrocilam do domu z pracy ( u nas jest 22:30, w pracy bylam od 9, zwariowany dzien) i padam, wiec moje linki cwiczeniowe postaram sie wrzucic jutro.

reklama
Aenye super swietne wiesci:-) mocno trzymam kciuki aby u drugiego maluszka nic juz tam nie uroslo ;-) a teraz udanej wycieczki wam zycze :-)

Alfabeta no to te cykle duzo wyjasniaja. Choc ja mam ok 35 dniowe i mi gin na usg stwierdzil ze jak sa dluzsze to nie mam owulacji. Ale jak widac cuda sie zdarzaja ;-)

Amos nie ma za co:-) polecam sie na przyszlosc:-)

Piotrusiowa i jak tam z ta torbiela? Dzwonilas pytac?

Ja zmykam juz spac bo ostatnio jestem rannym ptaszkiem i po 6 juz nie spie :-\ dobranoc mamuski :-)

Ayene super wieści, gratulacje.

olciastrzelce dzwoniłam, ale ginka jest na urlopie do 10.06. Pozostaje mi czekać.

Właśnie zaczęły mi wychodzić pryszcze. Mam dwa na brodzie i jeden syfek na dekolcie. Myślałam, że ten problem mnie nie dotyczy, a tu proszę.

Dobranoc!

Bardzo dziękuję, dziewczyny :)) Strasznie jestem ucieszona od wczoraj, patrzę na zdjęcie tego mojego Chłopczyka z siusiaczkiem (no chyba Wam zdjęcie wstawię, jak pięknie z profilu wygląda dzidzia ;) ) i rozpływam się. To moje ulubione zdjęcie z wczoraj :)) Gustaw będzie :))

Piotrusiowa, ja mam straszne problemy z cerą. nie tylko w czasie ciąży, ale teraz to jest dramat :( z tym że ja nie mam pryszczy trądzikowych, tylko straszne przesuszenia (placki łuszczącej się skóry - obrzydliwe!!!) i czerwone plamy (rumień naczynkowy mi się nasilił), podrażniony, bolesny. okropne :( żaden krem sobie z tym nie radzi i jestem powoli załamana :( do tego podskórne takie wypryski swędzące.. nie, koszmar.. a kiedyś miałam piękną cerę, nie musiałam makijażu stosować. teraz straszę :(

jakie stosujecie kremy na rozstępy? smarujecie się czymś? ja kupiłam w promocji pharmacerisa. na mustelę szkoda mi kasy, dobry ich krem jest ten na już istniejące rozstępy, w sensie to serum. naprawdę genialne, tylko trzeba od razu na świeże używać - zaopatrzcie się i jak coś wyskoczy to kilka razy dziennie smarujcie, działa.
używałam w każdej ciąży musteli zwykłej i ta nic nie działa, g.. powychodziły i tak, a na półtora miesiąca 90zł to dla mnie dużo. ale jestem ciekawa co wy używacie?

Fotki Wam pokażę :D <3 No rozpłwaym się ;) na drugim chłopaczek ;)

Załączniki

• 11264406_10152940315033424_639380071_n.jpg
    11264406_10152940315033424_639380071_n.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 11358806_10152940314383424_112110574_n.jpg
    11358806_10152940314383424_112110574_n.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 61
Aenye sama slodycz! Przydalaby Ci sie taka mala jedna ksiezniczka :) ta mustelle serum to musze kupic. Ja stosowalam perfecte i bylam dosc zadowolona ale teraz tak mi smierdzi ze nie moge tym smarowc. Wszystko przesiaka tym zapachen i mam mdlosci. Chetnie sie dowiem co innego mozna kupic? I gdzie?

Dreddka tyle na nogch, skad ty bierzesz sily :)

Olciastrzelce prosze prosze czyli intuicja istnieje - w dluzszych cyklach moze nie byc owulacji. Tak jak mowisz cuda sie zdarzaja.

Dziewczyny moze zalozymy w grudniowkach dodatkowy post o imionach? Szukam inspiracji a sadze ze kazda ma pare ulubionych ktorymi moze sie podzielic.

Ostatnia edycja:
aenye- ja stosuję Bio-Oil, ale nie jest niestety tani... za 60 ml ok 45zł.Dermatolog mi poleciła i zobaczymy. Z pierwszej ciąży mam rozstępy, a stosowałam Mustellę i zgadzam się - jest do d...py.

A na swoje problemy z cerą próbowałaś może Seboderm? Można stosować w ciąży i słyszałam, ze jest rewelacyjny. Poczytaj, może akurat Ci podpasuje.

O Seboderm nie słyszałam, zaraz poczytam. Jestem załamana bo krem który zawsze na mnie działał kojąco - nie leczył, ale nie zaogniał, koił - zmienił skład!!! ma inną konsystencję, zapach.. jestem zrozpaczona :(

Alfa Beta chętnie poczytam o Waszych imionach. U mnie synek będzie Gustaw, a o ile to będzie dziewczynka - to i Sara :)))

Utworzylam post "imiona naszych malenstw grudzien2015" czekam z niecierpliwoscia na wpisy.

Jak Wam mija sroda? Mi na razie leniwie. Slonce swieci chyba z 25 stpni jest. :) oby sie tak utrzymalo jak najdluzej.

reklama
Do góry