reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Aenya - super wiesci:)

Wlasnie wrocilam do domu z pracy ( u nas jest 22:30, w pracy bylam od 9, zwariowany dzien) i padam, wiec moje linki cwiczeniowe postaram sie wrzucic jutro.

reklama
Aenye super swietne wiesci:-) mocno trzymam kciuki aby u drugiego maluszka nic juz tam nie uroslo ;-) a teraz udanej wycieczki wam zycze :-)

Alfabeta no to te cykle duzo wyjasniaja. Choc ja mam ok 35 dniowe i mi gin na usg stwierdzil ze jak sa dluzsze to nie mam owulacji. Ale jak widac cuda sie zdarzaja ;-)

Amos nie ma za co:-) polecam sie na przyszlosc:-)

Piotrusiowa i jak tam z ta torbiela? Dzwonilas pytac?

Ja zmykam juz spac bo ostatnio jestem rannym ptaszkiem i po 6 juz nie spie :-\ dobranoc mamuski :-)

Ayene super wieści, gratulacje.

olciastrzelce dzwoniłam, ale ginka jest na urlopie do 10.06. Pozostaje mi czekać.

Właśnie zaczęły mi wychodzić pryszcze. Mam dwa na brodzie i jeden syfek na dekolcie. Myślałam, że ten problem mnie nie dotyczy, a tu proszę.

Dobranoc!

Bardzo dziękuję, dziewczyny :)) Strasznie jestem ucieszona od wczoraj, patrzę na zdjęcie tego mojego Chłopczyka z siusiaczkiem (no chyba Wam zdjęcie wstawię, jak pięknie z profilu wygląda dzidzia ;) ) i rozpływam się. To moje ulubione zdjęcie z wczoraj :)) Gustaw będzie :))

Piotrusiowa, ja mam straszne problemy z cerą. nie tylko w czasie ciąży, ale teraz to jest dramat :( z tym że ja nie mam pryszczy trądzikowych, tylko straszne przesuszenia (placki łuszczącej się skóry - obrzydliwe!!!) i czerwone plamy (rumień naczynkowy mi się nasilił), podrażniony, bolesny. okropne :( żaden krem sobie z tym nie radzi i jestem powoli załamana :( do tego podskórne takie wypryski swędzące.. nie, koszmar.. a kiedyś miałam piękną cerę, nie musiałam makijażu stosować. teraz straszę :(

jakie stosujecie kremy na rozstępy? smarujecie się czymś? ja kupiłam w promocji pharmacerisa. na mustelę szkoda mi kasy, dobry ich krem jest ten na już istniejące rozstępy, w sensie to serum. naprawdę genialne, tylko trzeba od razu na świeże używać - zaopatrzcie się i jak coś wyskoczy to kilka razy dziennie smarujcie, działa.
używałam w każdej ciąży musteli zwykłej i ta nic nie działa, g.. powychodziły i tak, a na półtora miesiąca 90zł to dla mnie dużo. ale jestem ciekawa co wy używacie?

Fotki Wam pokażę :D <3 No rozpłwaym się ;) na drugim chłopaczek ;)

Załączniki

• 11264406_10152940315033424_639380071_n.jpg
    11264406_10152940315033424_639380071_n.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 59
  • 11358806_10152940314383424_112110574_n.jpg
    11358806_10152940314383424_112110574_n.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 61
Aenye sama slodycz! Przydalaby Ci sie taka mala jedna ksiezniczka :) ta mustelle serum to musze kupic. Ja stosowalam perfecte i bylam dosc zadowolona ale teraz tak mi smierdzi ze nie moge tym smarowc. Wszystko przesiaka tym zapachen i mam mdlosci. Chetnie sie dowiem co innego mozna kupic? I gdzie?

Dreddka tyle na nogch, skad ty bierzesz sily :)

Olciastrzelce prosze prosze czyli intuicja istnieje - w dluzszych cyklach moze nie byc owulacji. Tak jak mowisz cuda sie zdarzaja.

Dziewczyny moze zalozymy w grudniowkach dodatkowy post o imionach? Szukam inspiracji a sadze ze kazda ma pare ulubionych ktorymi moze sie podzielic.

Ostatnia edycja:
aenye- ja stosuję Bio-Oil, ale nie jest niestety tani... za 60 ml ok 45zł.Dermatolog mi poleciła i zobaczymy. Z pierwszej ciąży mam rozstępy, a stosowałam Mustellę i zgadzam się - jest do d...py.

A na swoje problemy z cerą próbowałaś może Seboderm? Można stosować w ciąży i słyszałam, ze jest rewelacyjny. Poczytaj, może akurat Ci podpasuje.

O Seboderm nie słyszałam, zaraz poczytam. Jestem załamana bo krem który zawsze na mnie działał kojąco - nie leczył, ale nie zaogniał, koił - zmienił skład!!! ma inną konsystencję, zapach.. jestem zrozpaczona :(

Alfa Beta chętnie poczytam o Waszych imionach. U mnie synek będzie Gustaw, a o ile to będzie dziewczynka - to i Sara :)))

Utworzylam post "imiona naszych malenstw grudzien2015" czekam z niecierpliwoscia na wpisy.

Jak Wam mija sroda? Mi na razie leniwie. Slonce swieci chyba z 25 stpni jest. :) oby sie tak utrzymalo jak najdluzej.

reklama
Do góry